Redactia.ro
Home » TV » De la TV, la online. Cristi Brancu va prezenta o nouă emisiune cu o nouă colegă

De la TV, la online. Cristi Brancu va prezenta o nouă emisiune cu o nouă colegă

Cristi Brancu

Cristi Brancu, prezentatorul de la Antena Stars revine cu o nouă emisiune. Dacă eram obișnuiți până acum, să îl vedem la TV, ei bine, acum el se va orienta către online. Nu de unul singur, ci alături de Teo Trandafir. În ultimul timp, acesta a avut câteva apariţii la Kanal D, post cu care ar fi în negocieri, potrivit okmagazine.ro

Cristi Brancu și ”TEOria chibritului”

După ce pandemia l-a împiedicat să mai prezinte emisiunea de la Antena Stars, ”Agenția Vip”,  Cristi Brancu trece în oline, informează okmagazine.ro Va prezenta emisiunea ”TEOria chibritului”.  Are şi o colegă,  Teo Trandafir.

„TEOria chibritului e o expresie născută acum 75 de ani de marele filozof Nae Ionescu care, în timpul unei dizertaţii pentru doctorat, a explicat viaţa omului, făcând teoria chibritului – cum se aprinde, din ce e făcut etc. Aşa s-a născut ideea! Ce e TEOria chibritului? O discuţie despre totul, pornind de la lucruri mici sau banale la idei şi emoţii uriaşe. Eu sunt cel care o provoc pe Teo. Îi ofer subiectele, amuzante sau jenante, ale zilei şi ajungem mereu să spunem lumii ceva despre viaţă, adeseori simpatic, dar întotdeauna cu miez! Nu rataţi! Veţi fi mai bogaţi!'”, a mărturisit prezentatorul pentru click.ro.

Cristi Brancu nu a avut o relație apropiată cu Teo Trandafir

În cei  zeci de ani de carieră, Cristi Brancu nu a interacționat prea mult cu Teo Trandafir. Au vorbit ”de două ori în 25 de ani”.

”Este o surpriză a acestui an! Cu Teo Trandafir am vorbit de două ori în 25 de ani – nişte subiecte de doi bani au înfuriat-o acum foarte mulţi ani şi ea e om serios – când un om o face să nu se simtă bine, e consecventă şi îl ţine departe. O invitaţie la emisiunea ei a făcut să ne dăm seama cât de mult ne potrivim ca gânduri, experienţe, valori, amintiri şi de aici s-a născut un gen de comunicare aproape neverosimil, parcă vorbim de o viaţă. Cu Teo vorbim aceeaşi limbă. Există deja un show cu noi doi – online! La TV, are o echipă închegată pe care o preţuiesc şi o respect în integralitatea ei.”, a mai declarat acesta pentru aceeaşi sursă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: