Redactia.ro
Home » Monden » De mulți ani este unul dintre actorii preferați ai românilor. Tu îl recunoști?

De mulți ani este unul dintre actorii preferați ai românilor. Tu îl recunoști?

Băiețelul din imagine este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și stand-uperi români. Este vorba despre celebrul Mihai Bobonete. Actorul bucură românii prin showurile sale de comedie, daar și prin prisma unui serial televizat în care joacă de câțiva ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, Bobonete a publicat o fotografie cu el de când era mic copil.

Bobonete, fotografie indeită chiar de ziua sa

În urmă cu câteva zile Mihai Bobonete a împlinit 41 de ani. Cu ocazie acestei zile împortante, Mihai Bobonete a făcut publică o fotografie cu el de când era mic în brațele mamei sale. El apare alături de mama sa la ziua lui de naștere când împlinea doar 2 anișori.

Internauții au fost entuziasmați la vederea pozei și i-au transmis mii de mesaje cu felicitări și gânduri de bine. Prima care a reacționat la fotografia lui Mihai Bobonete a fost chiar Anna Lesko.

Multumesc pentru urari! Scuze daca nu va raspund la telefon, sunt prins cu fericirea.
Va las totusi o poza aici ca sa nu uitam despre ce e instagramul asta. Aici , fata din poza sunt eu la 2 ani si baietelul e Mama mea la 26 de primaveri…evident Invers!;) Va pup!„, a fost mesajul lui Mihai Bobonete.

La Multi Ani cu sanatate si veselie 🎉”,”La Multi Ani Bobo 👏👏👏”,”Ce frumoasă mămică 💕Multă sănătate 🔥🔥„, au fost doar mică parte dintre emsajele primite din partea fanilor săi din mediul online.

Mihai Bobonete, declarație de iubire pentru soția sa

Mihai Bobonete trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de „franțuzoaica” sa, așa cum îi place el să o alinte pe soție. Actorul și soția sa, Cătălina au împlinit în acest an 25 de ani de iubire. Cu această ocazie specială, Bobonete a publicat un mesaj inedit adresat superbei sale soții.

Acum dupa 25 de ani de cand te-am cunoscut, pot spune clar ca esti unica si singura mea dragoste adevarata!Te iubesc! La multi ani! Cadoul mai pe seara cand termin cu munca asta!:)„, a fost mesajul publicat de Mihai Bobonete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: