Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bobonete este îndrăgostit de soția sa și la 25 de ani de la prima întâlnire! Care este secretul relației lor

Mihai Bobonete este îndrăgostit de soția sa și la 25 de ani de la prima întâlnire! Care este secretul relației lor

Mihai Bobonete este îndrăgostit de soția sa și la 25 de ani de la prima întâlnire! Care este secretul relației lor

Mihai Bobonete este la fel de îndrăgostit de soția lui ca acum 25 de ani! Actorul sărbătorește un sfert de veac alături de „unica și singura” lui „dragoste adevărată”.

Mihai Bobonete este îndrăgostit de soția sa și la 25 de ani de la prima întâlnire

În 25 de ani s-au schimbat mult, însă doar dragostea lor a rămas aceeași! Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina, sărbătoresc un sfert de secol de la prima întâlnire și au arătat că se iubesc la fel ca-n prima zi, iar timpul doar le-a întărit relația.

Mihai Bobonete le are cu cuvintele, dar e și un om al faptelor. După 25 de ani cu aceași femeie și doi copii adorabili, actorul din Las Fierbinți se declară binecuvântat de familia pe care o are. Comediantul și soția lui sărbătoresc un sfert de secol de când sunt împreună, iar acest moment special a fost împărtășit fanilor săi pe rețelele sociale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Bobonete (@mihai.bobonete)


”Acum după 25 de ani de când te-am cunoscut, pot spune clar că ești unica și singura mea dragoste adevărată! Te iubesc! La mulți ani! Cadoul mai pe seară când termin cu munca asta”, a scris comediantul pe Instagram.

Prietenii și admiratorii săi, care îl urmăresc în serialul Las Fierbinți, i-au transmis mesaje de felicitare. ”Să-ți trăiască franțuzoiaca! La mulți ani!”, i-a scris Răzvan Fodor. Gânduri bune i-a transmis și Amalia Năstase.

Ce zice Mihai Bobonete de un nou copil în familie

Mihai Bobonete s-a căsătorit abia în 2017 cu iubita lui de-o viață și au împreună doi copii: Octavian, în vârstă de 9 ani, și Elena Maria, în vârstă de 4 ani. Actorul din Las Fierbinți a fost provocat de Cătălin Măruță să dezvăluie sincer dacă și-ar mai dori copii.

”Nu știu ce să zic. Acum, ce-o vrea Dumnezeu, nu suntem reticenți la gândul ăsta. Nu e mare lucru să ai trei copii și cred că oricum suntem fericiți. Eu am o familie fericită, sunt fericit cu Cătălina, copiii sunt sănătoși, slavă Domnului. Nu cred că m-ar încurca încă un copil, dar nu m-am gândit la treaba asta”, a dezvăluit Mihai Bobonete în direct la emisiunea La Măruță.

Actorul din Las Fierbinți spune că fiica lui cea mică are darul vorbirii, iar când e acasă nu se mai oprește din vorbit. „Maria vorbește pentru încă trei”, mai spune Bobiță, care o duce pe fiica lui cea mică la înot. Fiul său cel mare, Octavian, a făcut scrimă, iar acum este fotbalist la clubul Rapid București. „Îi place mai mult, îl văd mai implicat. Bine, a și crescut, copilul are 9 ani”, mai spune actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: