Redactia.ro
Home » Tehnologie » De unde trebuie să comenzi, de fapt, noul Samsung S21 ca să prinzi cel mai bun preț

De unde trebuie să comenzi, de fapt, noul Samsung S21 ca să prinzi cel mai bun preț

Samsung este S 21 Ultra

Compania Samsung a arătat cele trei modele de telefoane noi pe care doritorii și le pot cumpăra în acest an. Este vorba despre gama S21 de la Samsung, iar printre aceste telefoane se află și cel mai scump device creat vreodată de firma de tehnologie.

Cât costă noile telefoane Samsung S 21, care abia s-au lansat

Samsung a lansat noile sale telefoane marca 2021 în urmă cu doar câteva zile. Prețurile nu sunt deloc mici, dar dacă dorești să îți cumperi un astfel de telefon, iată ce ai de făcut!

Toate cele trei modele prezentate de Samsung au tehnologia 5 G, iar surpriza vine chiar de la prețul său. Este mare, e adevărat, dar va fi mai mic decât anul trecut. Este vorba de o diferență de preț de circa 50 de euro, care poate fi cu adevărat sesizabilă dacă vrei cel mai ieftin model.

De altfel, cel mai ieftin Samsung S 21 este Samsung Galaxy S21 cu 128 GB, care costă 850 de euro. Pentru celelalte modele, prețurile sunt următoarele: 1049 de euro pentru S21+ și 1349 de euro pentru Samsung Galaxy S21 Ultra. Toate preţurile sunt pentru modelele cu 128 de GB memorie.

Toate telefoanele sunt disponibile pentru precomandă și așa le poți lua mai ieftin.

Samsung S21 Ultra, cel mai scump telefon lansat de companie în 2021

Cel mai scump dintre telefoanele lansate anul acesta de Samsung este S 21 Ultra. Acesta are o baterie care ţine mai mult de 24 de ore chiar dacă este activată funcţia 5 G toată ziua.

”Bateria care durează întreaga zi s-a autodepășit. Bateria inteligentă a Galaxy S21 Ultra 5G rezistă toată ziua – chiar și pe 5G. Având o putere maximă de 5000 mAh, se combină cu ecranul și procesorul noi, eficiente din punct de vedere energetic, pentru a oferi o durată de viață de peste 24 de ore.8, 9”, arată compania.

Specificațiile Samsung S 21 Ultra

„Cea mai dură sticlă pentru ecrane. Concepută pentru a se zgâria cât mai puțin și a proteja cât mai bine atât fața, cât și spatele telefonului, aceasta este cea mai rezistentă versiune de Gorilla Glass utilizată vreodată pe un smartphone”, mai precizează Samsung.

„8K Video este cea mai mare rezoluție disponibilă pe un smartphone – de patru ori mai mulți pixeli decât 4K. Poți înregistra videoclipuri 8K la 24 cadre/s și poți obține imagini clare, care vor arăta mai bine decât la cinematograf, apoi le poți încărca și viziona pe YouTube.

Cu funcția 8K Video Snap, poți extrage fotografii de înaltă rezoluție direct din videoclipurile 8K.4 Deci nu mai trebuie să alegi între filmări și fotografii”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: