Redactia.ro
Home » Tehnologie » Când se lansează Samsung Galaxy S21? Ce preț va avea

Când se lansează Samsung Galaxy S21? Ce preț va avea

GALERIE FOTO (2) Când se lansează Samsung Galaxy S21_

Când se lansează Samsung Galaxy S21? Compania Samsung își vinde produsele foarte bine, dar din păcate, veniturile nu sunt în top precum au fost în perioada când s-au vândut modelele Galaxy S sau Galaxy note. Întrebarea este când va apărea viitorul Galaxy S21.

Când se lansează Samsung Galaxy S21? Ce preț va avea

Când se lansează Samsung Galaxy S21? Samsung spera să aibă un succes imens cu lansarea telefoanelor mobile Samsung Galaxy S20, care a avut loc pe 11 februarie 2020, iar primele modele au fost livrate pe 6 martie. Pentru că nu au avut succesul pe care și-l doreau cu aceste modele, sud-coreeni au decis să lanseze cât mai repede seria Galaxy S21. Astfel, întrebarea clienților Samsung este când se lansează Samsung Galaxy S21. Potrivit datelor publicate de Jon Prosser pe Twitter, compania Samsung va anunța noua serie Galaxy S21 pe 14 ianuarie 2021. De asemenea, se pare că aceasta va fi formată din 3 smartphone-uri, iar acestea vor ajunge la utilizatori la scurt timp după conferința online, pe 19 ianuarie 2021. Totodată, precomenzile vor putea fi făcute în ziua conferinței.

De asemenea, noul Galaxy S21 nu are nicio legătură cu Galaxy 20, pentru că dacă datele de mai sus se vor confirma, aceasta va fi cea mai rapidă lansare din an pentru orice Galaxy S. La începutul anului este posibil să apară Galaxy S21, Glaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Culorile vor varia de la un model la altul, iar S21 va putea fi cumpărat cu finisaje gri, roz, alb și violet. S21+ va putea fi cumpărat în culorile negru și argintiu, iar S21 Ultra, care este cel mai bun telefon din noua serie, va putea fi achiziționat în culorile negru, argintiu și violet.

Spre deosebire de celelalte modele, acestea nu se vor realiza în China, dar noile smartphone-uri se vor asambla în Brazilia, Indonezia, Vietnam și Coreea de Sud. Totodată, aceste informații se pot schimba în perioada următoare.

Când se lansează Samsung Galaxy S21?

Cât costă noile modele Samsung Galaxy S?

Dacă îți dorești să-ți începi anul cu o nouă achiziție, te anunțăm că este posibil ca în ianuarie să se lanseze noua serie de Samsung Galaxy S. Deja prețurile pentru noile modele au fost lansate în mediul online. Momentan se știe că acestea vor fi lansate în ianuarie, mult mai devreme de anii anteriori,și că noul smartphone va venit la pachet cu un stylus S Pen, care era în trecut asociat cu gama Galaxy Note. În ceea ce privește noile prețuri, se știe că acestea se vor vinde în Europa având prețuri diferite.

Galaxy S21 nu va avea același preț precum Galaxy S20, cu toate că Apple a lansat Iphone 12 la același preț cu iPhone 11 și Huawei a făcut același lucru. Mai mult, nici OnePlus nu a schimbat valorile de achiziție pentru generația anterioară de telefoane. Totuși, partea bună este că versiunea standard de Samsung Galaxy S21 și Galaxy S21+ vor fi mai ieftine decât anul precedent, iar partea mai puțin bună este faptul că versiunea Samsung S21 Ultra va fi mai scumpă decât modelul scos anul acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: