Redactia.ro
Home » Știri » De ziua lui Vladimir Putin, Marina Rusă i-a făcut un cadou neobișnuit. Ce a primit șeful de stat rus

De ziua lui Vladimir Putin, Marina Rusă i-a făcut un cadou neobișnuit. Ce a primit șeful de stat rus

De ziua lui Vladimir Putin, Marina Rusă i-a făcut un cadou neobișnuit

Vladimit Putin, președintele Rusiei a împlinit miercuri, 7 octombrie vârsta de 68 de ani. De ziua lui, Marina Rusă i-a făcut un cadou cu totul și cu totul special. Șeful Statului Major al armatei ruse, Valerii Gherasimov i-a spus șeful statului rus că a testat cu succes o rachetă hipersonică de croazieră „Zircon”.

De ziua lui Vladimir Putin, Marina Rusă i-a făcut un cadou neobișnuit. Ce a primit șeful de stat rus

Președintele Rusiei, Vladimir Putin a împlinit miercuri vârsta de 68 de ani, iar de ziua lui, Marina Rusă a lansat o rachetă hipersonică de pe o fragedă din clasa Amiral Gorșkov, aflată în apele Mării Albe și a lovit o țintă navală aflată în largul Mării Barents. Evident, șeful statului rus a fost mulțumit de acest lucru, trasmițând și un mesaj „Acesta este un moment important nu doar pentru forțele noastre armate, dar pentru Rusia și întreaga noastră țară, în general”, i-a spus Putin lui Valerii Gherasimov, șeful Statului Major al armatei ruse în cadrul unei videconferințe.

Racheta lansată de marina rusă a lovit ținta aflată la o distanță de 450 de kilometri, după ce a zburat patru minute și jumătate, în timpul căruia racheta a atins o viteză supersonică mult mai mare de Mach 8.

Testările cu racheta Zircon vor continua

Șeful Statului Major a declarat imediat că testările cu racheta Zurcon vor continua. În 2019, Vladimir Putin a declarat că Rusia este singurul stat care are rachete hipersonice și a averitizat că armata rusă poate distruge orice sistem antibalistic existent. Potrivit unui studiu New York Times, rachete hipersonice par de neoprit de către sistemele de apărare antibalistică, ceea ce ar schimba regulile unui posibil război. Totodată, Putin a declarat că aceste rachete pot distruge orice sistem instalat de Statele Unite ale Americii în Europa sau în altă parte a lumii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: