Redactia.ro
Home » Sport » Debutul lui Ionuț Radu, amânat! Meciuri suspendate de teama coronavirusului

Debutul lui Ionuț Radu, amânat! Meciuri suspendate de teama coronavirusului

Debutul lui Ionuț Radu, amânat

Debutul lui Ionuț Radu la Parma se amână. Italienii au decis să suspende mai multe meciuri din Serie A de teama epidemiei de coronavirus.

Meciurile amânate ar fi trebuit să se dispute în regiunile Veneto și Lombardia, acolo unde s-au înregistrat numeroase cazuri de infectare cu coronavirus. Până în acest moment, în Italia au murit doi oameni din cauza virusului apărut la Wuhan.
Partidele amânate până în acest moment sunt Torino – Parma, Inter – Sampdoria, Hellas Verona – Cagliari și Atalanta – Sassuolo. Astăzi, ar fi trebuit să debuteze şi Ionuț Radu la Parma. Partida a fost amânată cu doar trei ore înainte şi astfel a fost amânat şi debutul lui Ionuţ Radu. În total, în Italia Comitetul Regional al Ligii din Lombardia a amânat 88 de meciuri. Totodată, școlile și liceele au fost închise, iar toate evenimentele publice au fost anulate.

Ionuț Radu nu a debutat oficial la Parma

Ionuț Radu s-a transferat la Parma în această iarnă, dar nu a jucat niciun meci oficial. Oficialii echipei au susţinut că încă are nevoie să se acomodeze cu noii săi colegi. Antrenorul, Robert D’Aversa l-a păstrat în poartă deocamdată pe Simone Colombi, care nu are prea multe meciuri jucate, fiind mai mereu rezervă. Românul s-a trensferat la Parma în ianuarie fiind împrumutat până pe data de 30 iunie, de la Genoa.

„Prima dată când am pus piciorul pe un teren de fotbal în Italia a fost aici, la Parma. Aveam 15 ani și am dat o probă. Soarta a vrut să mă întorc aici”, a declarat Radu, la semnarea contractului.

Citeşte şi: FCSB – Chindia 1-1! Bogdan Vintilă: „S-a ales praful!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: