Redactia.ro
Home » Sport » FCSB – Chindia 1-1! Bogdan Vintilă: „S-a ales praful!”

FCSB – Chindia 1-1! Bogdan Vintilă: „S-a ales praful!”

FCSB - Chindia 1-1

FCSB – Chindia 1-1. Elevii lui Vintilă nu reușesc să depășească criza. FCSB are o singură victorie în 2020, și ar putea termina pe locul 4, dacă Botoşani învinge pe Poli Iaşi.

FCSB a deschis scorul în minutul 14, prin nou venitul Andrei Miron. Repriza a doua a fost însă incendiară. Benga a fost aproape de autogol. În prelungiri, Chindia a cerut de două ori penalty, însă faza a continuat. Până la final echipa lui Vorel Moldovan a egalat prin Dangubic.

„Acum consider că nu mai suntem favoriţi la câştigarea campionatului. Ajunsesem la un moment dat într-o anumită poziţie, dar nu am putut menţine ritmul şi acum ne-am depărtat. Situaţia trebuie să ne dea de gândit individual şi colectiv. Am plătit tribut lipsei de decizie în faţa porţii, nu reuşim să şutăm mai mult la poartă. Sunt supărat că nu am mai dat gol, uitaţi ce s-a întâmplat pe final, s-a ales praful de munca echipei,” a declarat antrenorul lui FCSB, Vintilă după meci, la Digi Sport.

În timpul meciului galeria i-a cerut demisia antrenorului, dar acesta a anunțat că nici nu se gândește la așa ceva. După 1-1 cu Chindia, FCSB a ajuns la patru meciuri fără victorie, două egaluri şi două eşecuri, având o singură victorie în 2020, 2-1 cu FC Voluntari.

Galeria a cerut socoteală jucătorilor

Spiritele s-au încins și în tribune. Când au văzut că favoriții lor nu reușesc să câștige meciul cu Chindia, fanii nu s-au mai abținut.

„Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!”, au strigat minute în șir suporterii. Mai târziu, Gheorghe Mustață, liderul galeriei a ținut un adevărat discurs.

„Ascultaţi! Nu se poate aşa ceva, nu se poate! La meciul cu Dinamo, la fel. Am venit 9.000 de oameni ca să facem atmosferă. 9.000!!! Şi acum nu-i baţi nici pe ăştia?! Lăsaţi-vă de fotbal! Băi, ce faci? Faceți ce face Moruţan sau alte chestii? Nu vă e ruşine? Vă bateţi joc de noi, de toţi?”, a strigat Mustață.

Citește și: Simona Halep s-a retras de la Qatar Open. Locul a fost luat de Sabalenka

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: