Redactia.ro
Home » Monden » Decizie de ultimă oră după ce a fost acuzată că și-a părăsit fiica. Bianca Drăgușanu se întoarce în România

Decizie de ultimă oră după ce a fost acuzată că și-a părăsit fiica. Bianca Drăgușanu se întoarce în România

GALERIE FOTO (3) Decizie de ultimă oră după ce a fost acuzată că și-a părăsit fiica

După ce s-a despărțit de iubitul său, Alex Bodi, Bianca Drăgușanu și-a făcut bagajele și a plecat în Dubai. Dar nu înainte să îl sune pe Victor să vină să o ia pe Sofia, fiica celor doi. Dat fiind acest fapt, în presă au apărut informații conform cărora blondina și-a abandonat fiica, pentru a se muta în Dubai. În urma acestor acuzații, Bianca a decis să se întoarcă în țară să o ia pe Sofia și apoi să se mute în Dubai.

Decizie de ultimă oră după ce a fost acuzată că și-a părăsit fiica. Bianca Drăgușanu se întoarce în România

Bianca Drăgușanu a plecat din România, la scurt timp după ce a pus punct relației cu Alex Bodi. Înainte de a pleca, blondina a lăsat-o pe Sofia în grija tatălui său, Victor Salv, după care și-a văzut de drum. Ei bine, după ce în urmă cu o zi vedeta a fost acuzată că și-ar fi abandonat fiica, Bianca a luat o decizie radicală. Vestea a dat-o chiar ea pe rețelele de socializare. „Vreau să vă dau o știre bombă. Vin acasă, o iau pe Sofia și mă întorc în Dubai. Pentru că viața în Dubai chiar este ca în Rai. Abia aștept să vin să-mi iau copila și să stăm aici un timp, așa cum ne place nouă. Abia aștept! Sofia, vine mami după tine! Te iubesc! Ne vedem în curând.” , a spus Bianca Drăgușanu pe Instastory. Așadar, până se întoarce mama ei, Sofia va rămâne în continuare cu tatăl său, prezentatorul Victor Slav.

După ce s-a despărțit de Bodi, definitiv, se pare, Bianca și-a făcut bagajele și a plecat spre Dubai, să petreacă alături de prietena sa, Ramona Gabor. Aceasta vrea să-și ajute prietena să-și lanseze un parfum, dar în același timp vrea să-și facă și business-ul ei. Din imagini putem deduce că Bianca este fericită și se simte bine, deși s-a despărțit de cel care i-a fost alături timp de doi ani. „Stați cu ochii pe mine pentru că vă pregătesc surprize. Viața mea capătă culori minunate, e din ce în ce mai frumoasă. Sunt foarte fericită. ” , le-a transmis vedeta fanilor ei.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație plină de evenimente

Bianca și Alez Bodi s-au căsătorit în urmă cu doi ani, dar după câteva luni au mers la notar unde au divorțat cu mare scandal. Nu a durat mult, și cei doi s-au împăcat. De asemenea, relația lor nu a continuat fără conflicte. Timp de câteva luni, cei doi au ținut prima pagina din presă cu fel și fel de evenimente. Totuși, ultimul eveniment a fost unul destul de serios.

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă cu fața tumefiată și abia mișcându-se după ce ar fi fost bătută de Alex Bodi. Se pare că acest conflict a fost picătura care a umplut paharul, blondina fiind dispusă să renunțe la acesta. „S-a săturat de bătăi, de scandaluri, de certuri, să fie înșelată. I-a găsit niște mesaje cu o femeie, nu a vrut să ne zică despre cine este vorba, însă el zice că e nebună ea, nu recunoaște nimic, deși se vede clar, adică mesajele erau clare între ei. Acum el e plecat. Totul s-a terminat definitiv, așa ne-a spus”, a declarat un prieten din anturajul celor doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: