Redactia.ro
Home » Știri » Declarația lui Raed Arafat despre starea reală a lui Mihai Constantinescu

Declarația lui Raed Arafat despre starea reală a lui Mihai Constantinescu

Declarația lui Raed Arafat despre starea reală a lui Mihai Constantinescu

După ce s-a vehiculat în toată presa din România că artistul Mihai Constantinescu a încetat din viață,  într-un final această știre  s-a dovedit a fi una falsă. Șeful DSU, Raed Arafat a declarat care este adevărata stare a artistului.

Declarația lui Raed Arafat despre starea reală a lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu se află internat la spitalul Floreasca de patru luni, timp în care starea de sănătatea a artistului s-a schimbat de mai multe ori. Astăzi, însă, s-a speculat în toată presa din România că artistul ar fi încetat din viața, știre pe care purtătorul de cuvânt al spitalului a dezmințit-o.

De asemenea, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat a declarat care este adevărata stare a lui Mihai Constantinescu.
Starea de sănătate a domnului Constantinescu este constantă, astăzi a avut mic fluctuații. Pacientul nu este mort, este viu, informațiile apărute nu sunt verificate și false. Familia ne interzice să oferim mai multe detalii. Nu se pune problema deconectării de la aparate, a declarat Raed Araf pentru HUFF.ro!”

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator

În luna iunie, cântărețul Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator și a fost internat de urgență la spitalul Floreasca. Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al spitalului Floreasca a declarat că astăzi, artistul a intrat în moarte cerebrală, dar este în viață.

Domnul Mihai Constantinescu nu a murit este în viața. Starea lui de sănătate este precară nu se află însă conform celor specultate de presă. Nu vă pot oferi detalii despre starea lui de sănătate în detaliu, deoarece familia a interzis acest lucru, vă asigur că domnul Constantinescu este „viu” și facem eforturi ca acesta să revină la o situație normală”, a declara Bogdan Oprița.

În urmă cu câțiva ani, artistul a suferit mai multe intervenții chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncție . Mihai Constantinescu face parte din trupa lansată de Titus Munteanu din care fac parte Olimpia Panciu și Marius Țeicu.

Citeste si:Un român a bătut o stewardesă. Avionul a aterizat de urgență la Viena

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: