Redactia.ro
Home » Știri » Declarații pline de durere! Mama Alexandrei crede că Dincă nu este un criminal

Declarații pline de durere! Mama Alexandrei crede că Dincă nu este un criminal

Alexandra Măceșanu

Mama Alexandrei crede că Dincă nu este un criminal. Tudorița  Măceșanun a vorbit la două luni de la dispariția fiicei sale despre durerile și speranțele ei.

Declarații pline de durere! Mama Alexandrei crede că Dincă nu este un criminal

Într-un interviu exclusiv la Asta-i România, Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, a vorbit despre durerea familiei după ce fata lor de 16 a disprăut de două luni. O mamă îndurerată, -plină de speranță, își imaginează cum fiica ei va intra pe poartă într-o zi. Mama Alexandrei Măceșanu le-a transmis un mesaj celor care sunt responsabili de dispariția fiicei sale.

Pentru un copil te chinuiești de când îl naști. Și vine unul, la 15 ani, și ți-l ia de la poartă să-l ducă la Caracal, și îl chinuie. Aștept ca Dumnezeu să vină să mi-o aducă la poartă. Simt asta, am sentimentul că va intra pe poartă din nou și eu o să îmbrățișez. Cu speranța asta trăiesc zi de zi de două luni. Poate să spună cine ce vrea, inclusiv IML, copilul meu nu e mort!”, a spus mama Alexandrei Măceșanu.

„Gheorghe Dincă nu este un criminal”

Tudorița Măceșani a mărturisit că nu a putut să meargă să îl vadă pe Dincă la reconstituirea dispariției fetei sale. Femeia susține că Dincă nu este criminal, pentru că nu a omorât-o pe Alexandra, ci protejează pe cineva.

Nu puteam să ies să-l văd. Nu aș fi rezistat fizic să-l văd în față. Am înțeles că era îngrijit, acum e tuns și aranjat. Îi e bine acolo, la pușcărie. Cred că nu are nicio problemă psihică. Cred că știe ceea ce face, ce spune, deși nu spune adevărul. Mi s-a părut foarte liniștit, calm. Le povestea anchetatorilor ca și cum ar povesti ceva copiilor. Ceva nu se leagă. Eu cred cu tărie că Dincă nu e un criminal, ci doar acoperă pe cineva. Anchetatorii să nu-l mai plimbe pe Dincă, ci să caute și în altă parte”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu în interviul de la ”Asta-i România!”.

Reamintim faptul că Gheorghe Dincă a fost reținut de autorități după ce a fost acuzat că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanmu și pe Luiza Melencu. Ulterior, Dincă a mărturisit că le-a ucis pe cele două adolescente, însă nu mai știe cu certitudine unde sunt trupurile lor. Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, iar Alexandra Măceșanu a dispărut în luna iulie.

Citeste si:Noi imagini cu fetița de 11 ani din Dâmbovița, în mașina suspectului olandez

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: