Redactia.ro
Home » Homepage » Declarațiile șocante ale judecătorului care a dat mandatul de percheziție pentru locuința lui Gheorghe Dincă

Declarațiile șocante ale judecătorului care a dat mandatul de percheziție pentru locuința lui Gheorghe Dincă

GALERIE FOTO (2)

A trecut mai bine de o lună de la dispariția Alexandrei Măceșanu, dar perchezițiile la „casa groazei” din Caracal continuă.

A fost solicitat un al treilea mandat de percheziție la locuința lui Gheorghe Dincă, principalul suspect pentru dispariția fetei de 15 ani.

Cercetările în casa şi curtea lui Gheorghe Dincă au început în urmă cu aproape o lună, după ce Alexandra Măceşanu a sunat de trei ori la 112 spunând că a fost sechestrată şi violată, însă intervenţia pentru salvarea ei a fost tardivă.

Gheorghe Dincă a recunoscut, ulterior, că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, dar şi pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani.

Potrivit unor surse, judecătorul care a dat mandatul de percheziție pentru locuința lui Gheorghe Dincă, pentru a se intra la ora 6, a spus că el nu a fost anunțat de apelul la 112 făcut de Alexandra și nu i s-a comunicat nici faptul că e vorba de o răpire și viol. I s-a spus doar că ar fi vorba de o dispariție, potrivit Antena 3.

Au fost audiați, împreună cu magistratul care a dat mandatul de percheziție, mai mulți procurori, printre care și procurorul care a ținut în loc intervenția la casa lui Dincă.

Citește și: Cazul de sclavie din Maramureș. Unul dintre cetățenii germani a fost reținut

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: