Redactia.ro
Home » Monden » Deea Maxer a slăbit 7 centimetri în talie într-o singură lună: „Nu se încheie aici”

Deea Maxer a slăbit 7 centimetri în talie într-o singură lună: „Nu se încheie aici”

Deea Maxer, soția lui Dinu Maxer, a slăbit miraculos. După ce a devenit mămică, aceasta pierdut 7 centimetri în talie. Vedeta a explicat urmăritorilor de pe Instagram cum a reușit acest lucru.

Deea Maxer a slăbit 7 centimetri în talie

Soția lui Dinu Maxer, Deea Maxer, i-a lăsat mască pe urmăritorii de pe Instagram după ce a postat o fotografie before and after. Ea a dezvăluit cum a reușit să piardă în greutate după ce a devenit mămică, informează Spynews.

Deea Maxer a mărturisit că a slăbit 5 kilograme și 7 cm în talie, în doar o lună. Ea mănâncă echilibrat și face sport.

„Intr-o lună am slăbit 5 kg si 7 cm in talie. Celulita s-a diminuat considerabil, dorm mai bine, am mai multă energie iar planul alimentar e echilibrat. Pielea nu mai este flască iar mușchii sunt evident tonifiati. Am făcut sport ACASĂ zilnic sau 5 zile din 7. Nu mi-a fost foame niciodată.”, a scris Deea Maxer pe Instagram.

Deea Maxer: ”Acum cu sărbătorile am călcat strâmb.”

De altfel, Deea Maxer recunoaște că a mai încălcat regulile alimentare de când au sosit sărbătorile de iarnă. Cu toate acestea, ea este dispusă să-și reia regimul alimentar sănătos.

„Acum cu sărbătorile am călcat strâmb. Am mâncat în afara planului alimentar. Și îmi asum. Transformarea mea nu se incheie aici. Incep o nouă lună de plan alimentar si exerciții. Iar când planurile se vor termina o să am un nou stil de viata echilibrat si sănătos. Pentru întreținerea mea.”, a mai spus Deea Maxer.

Deea Maxer, acuzată că nu a slăbit

La un moment dat, imediat după naștere, un urmăritor a acuzat-o că nu a dat jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Însă, Deea Maxer explica atunci că nu tinde să fie mereu ”fit”.

„Scopul meu nu este să fiu „fit”, nu am timp pentru asta și nu îmi bat capul cu tipologii de genul și scheme de urmat pentru a fi așa cum vor alții să fiu. Nu trebuie să mă încadrez în tipare (…)Îmi etalez celulita acumulată în timp, pielea lăsată a bustului chiar și după implant mamar, burtică cu grăsimea căpătă după sarcina cu o alimentație care nu mi~a adus frustrări”, a scris Deea Maxer pe Facebook.

Tot atunci, Deea Maxer a explicat că este o mamă preocupată de creșterea copiilor.

”Sunt o mamă fericită care preferă să se ocupe de copii full time. Nu vreau să pierd vreo oră din creșterea Maysei ca să merg la sală. Am un metabolism lent care reacționează prost la diete si pentru slăbire necesită eforturi suplimentare pe care acum NU VREAU să le depun. Prefer să mă ocup de ei”, a povestit Deea Maxer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: