Redactia.ro
Home » Monden » Deea Maxer și Robert Drilea s-au despărțit? Ce detalii o dau de gol pe fosta soție a lui Dinu Maxer

Deea Maxer și Robert Drilea s-au despărțit? Ce detalii o dau de gol pe fosta soție a lui Dinu Maxer

Deea Maxer și Robert Drilea s-au despărțit? Ce detalii o dau de gol pe fosta soție a lui Dinu Maxer

Zvonurile despre o presupusă despărțire între Deea Maxer și Robert Drilea au stârnit valuri de neliniște și curiozitate printre fanii celor doi. După ce au sărbătorit un an de relație în luna aprilie, semnele de întrebare cu privire la starea lor amoroasă au început să se înmulțească, iar acum detalii recente par să confirme faptul că cei doi ar putea fi într-adevăr pe cale de despărțire.

Deea Maxer și Robert Drilea s-au despărțit?

După divorțul tumultuos de Dinu Maxer, Deea Maxer și-a refăcut viața alături de Robert Drilea, o relație care părea să îi aducă fericirea mult dorită. Aniversarea unui an de la începutul relației lor a fost marcată cu bucurie și entuziasm, însă aceste sentimente par să fi fost umbrite de recentele speculații.

Ce detalii o dau de gol pe fosta soție a lui Dinu Maxer

Una dintre primele semne că ceva ar fi putut să nu fie în regulă în cuplul lor a fost observată de fanii atenți ai Deei Maxer, care au remarcat o scădere a postărilor împreună cu Robert Drilea pe rețelele de socializare ale vedetei. În mod similar, Drilea a ales să șteargă fotografiile care îi înfățișau pe cei doi împreună de pe profilul său.

Un alt indiciu al posibilei despărțiri vine din faptul că Deea Maxer și Robert Drilea nu mai sunt urmăriți reciproc pe Instagram, un gest care pare să confirme că lucrurile s-ar fi răcit între ei.

Deși niciuna dintre părți nu a confirmat oficial despărțirea, aceste acțiuni sugerează că ceva s-ar fi întâmplat în relația lor. De obicei transparentă cu fanii ei, Deea Maxer a ales să păstreze tăcerea în fața speculațiilor, fără să confirme sau să infirme zvonurile.

Acest comportament contrastant cu modul în care a gestionat divorțul său de Dinu Maxer a alimentat și mai mult speculațiile despre starea actuală a relației ei cu Drilea. Fanii care au fost obișnuiți cu sinceritatea și deschiderea Deei Maxer sunt acum lăsați cu întrebări fără răspuns.

În ciuda faptului că Deea Maxer a vorbit deschis despre căsătorie în trecut, declarând că este deschisă să facă acest pas atunci când se simte iubită și în siguranță, lipsa de claritate în privința relației sale actuale lasă mulți fani să se întrebe ce se întâmplă cu povestea de dragoste a celebrei vedete.

„Eu aș răspune la întrebarea asta cu „DA” în orice punct al relației în care mă simt în siguranță, mă simt iubită, mă simt cu fluturi în stomac, mă simt protejată și am încredere în partener. Dacă după două luni de relație m-ar fi cerut, cred că în nebunia mea de îndrăgosteală aș fi acceptat. Eu cred în iubire absolută, cred în fidelitate, cred în căsătorie și la 33 de ani”, declara Deea Maxer în trecut, pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, până când nu există o confirmare oficială din partea celor implicați, rămâne să vedem dacă Deea Maxer va alege să facă declarații despre presupusa despărțire și care ar putea fi motivele care au dus la această posibilă ruptură.

 

Sursa foto: Spynews

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: