Redactia.ro
Home » Știri » Demi Moore are o nouă cucerire. Iubitul ei e cu 13 ani mai tânăr. Cei doi au fost văzuți împreună la Paris

Demi Moore are o nouă cucerire. Iubitul ei e cu 13 ani mai tânăr. Cei doi au fost văzuți împreună la Paris

GALERIE FOTO (3)

Actrița și celebra producătoare Demi Moore și-a surprins fanii! Vedeta iubește din nou, într-o perioadă dificilă pentru fostul său soț, Bruce Willis. Actorul de la Hollywood a decis să renunțe la carieră după ce a fost diagnosticat cu afazie. Demi Moore a fost văzută cu un celebru chef elvețian stabilit la New York.

Actrița Demi Moore se iubește cu un bărbat mai tânăr cu 13 ani

Se pare că Demi Moore (59 de ani) este din nou îndrăgostită. Revista People a dezvăluit că vedeta americană are o relație cu Daniel Humm, un celebru bucătar elvețian stabilit la New York.

În vârstă de 46 de ani, Humm deține mai multe restaurante de succes în Statele Unite, în New York și Los Angeles, precum și un local la Londra. Autor a numeroase cărți de bucate, Daniel Humm este, de asemenea, în spatele creării Rethink Food în 2017, o organizație non-profit angajată să creeze un sistem alimentar mai echitabil și mai durabil.

Noul cuplu a fost văzut de mai multe ori în ultimul timp, scrie Revista People. Cei doi îndrăgostiți au fost fotografiați în special la Paris, la începutul lunii martie, în timpul prezentării de modă Chloé. Ambii au fost foarte discreți și au pus mereu pe cineva între ei, în imaginile oficiale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: