Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Demi Rose, regina Instagramului, apariție indecentă pe stradă

Demi Rose, regina Instagramului, apariție indecentă pe stradă

Demi Rose este una dintre cele mai populare apariții pe Instagram. Vedeta a impresionat fanii cu fotografii și haine extrem de îndrăznețe.

A devenit faimoasă după ce a intrat într-o relație cu Tyga, fostul partener al lui Kylie Jenner.

Nu este tocmai slabă, ci are forme voluptoase, iar bărbații o admiră pentru modul în care se expune. Are doar 24 de ani, dar deja a depășit 13 milioane de urmăritori pe Instagram. Postează poze și filmulețe cu ea în ipostaze incendiare.

Chiar mai mult, nu se sfiește să-și arate picioarele tonifiate, posteriorul și bustul pe stradă. Recent, a postat un video în care se etalează pe străzi publice, purtând doar voaluri fine.

Demi Rose: ”Îmi pare rău că prietenul tău se uită la mine!”

La filmulețul indecent postat pe rețeaua de socializare, Demi are și un mesaj pe măsură: ”Îmi pare rău că prietenul tău se uită la mine!”

View this post on Instagram

I’m sorry your boyfriend is looking…

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Are24 de ani și peste 13 milioane de urmăritori pe Instagram!

Demi Rose are o siluetă tip clepsidră, asemenea surorilor Kardashian. Are forme voluptoase, dar trupul ei e foarte tonifiat. Admiratorii se întreabă însă dacă arată așa datorită operațiilor estetice. Vedeta a spus însă că aspectul ei se datorează naturii!

Dar ce mănâncă pentru a arăta așa bine?

Pe Instastory, tânăra a făcut un filmuleț în care a povestit ce alimente consumă și de ce se ferește. Astfel, pentru a arăta atât de bine, este atentă să aibă o alimentație sănătoasă, bazată pe avocado, ouă, pește, conopidă și orez. Nu mănâncă niciodată lactate și nu consumă niciun alt fel de carne, în afară de pește.

A făcut și o postare în care povestește despre crucifixul pe care îl poartă la gât-un dar de la părinți. Textul e însă unul emoționant: „nu trece nicio zi fără să mă gândesc la părinții care mă veghează din Rai.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: