Redactia.ro
Home » Sport » Denis Drăguș va deveni tată! Anunțul făcut de fotbalist

Denis Drăguș va deveni tată! Anunțul făcut de fotbalist

GALERIE FOTO (5) Denis Drăguș tata, Serie A,

Atacantul în vârstă de 21 de ani și iubita sa, Vanessa vor deveni părinți. Cei doi vor avea în curând o fetiță. Fotbalistul și logodnica sa au postat mai multe mesaje.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru încă un an. 2020 a fost diferit, dar atât de special. Dificil, dar frumos pentru că ne-a dăruit cel mai frumos cadou”, a fost mesajul postat de Denis Drăguș.

„Cele mai mari miracole s-au întâmplat în liniște. Așteptăm micul nostru miracol. E nevoie de nouă luni să te pregătești pentru a te îndrăgosti pentru o viață întreagă”, a scris și iubita lui Denis Drăguș, Vanessa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de DRAGUS DENIS ⚡️ (@denisdragus7)

Atacantul român care joacă în Serie A la Crotone are o relație cu mama fetiței sale din 2019. Se pare că la început, părinții fotbalistului nu au plăcut-o pe iubita fiului lor.

Denis Drăguș, moment dificile în octombrie

În luna octombrie atacantul a fost testat pozitiv cu coronavirus. Crotone, clubul care l-a transferat în vară pe Drăguş de la Standard Liege, a făcut atunci anunțul. Italienii au spus că românul a fost testat imediat după ce s-a întors de la naţionala de tineret. Acesta a avut simptome uşoare şi a fost plasat în izolare. Denis Drăguș a evoluat până acum în 7 meciuri în campionatul Italiei.
În 2019, Drăguș a fost luat de Standard Liege de la Fc Viitorul. Nu a reușit să se impună și a avut evoluții destul de șterse. A avut doar patru apariţii în meciuri oficiale pentru echipa din Belgia, toate din postura de rezervă. În acest sezon nu a fost folosit deloc. Apoi italienii de la Crotone au decis să-l împrumute, până în vara acestui an, când îl pot cumpăra definitiv. Românul este cotat de transfermarkt la 1,3 milioane de euro. În 2019, Denis Drăguș era trecut de UEFA pe lista cu cei 50 de fotbaliști de urmărit în sezonul următor.

„Sunt mândru că am fost nominalizat la acest premiu și sper să am ocazia să-mi demonstrez valoarea la Crotone. Cred că visul fiecărui copil care începe să joace fotbal este să joace în ligile de top, iar Serie A este cea mai bună ligă din lume”, spunea fotbalistul în momentul în care a ajuns în Italia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: