Redactia.ro
Home » Monden » Descoperire cutremurătoare în casa lui Matthew Perry. Ce au găsit polițiștii

Descoperire cutremurătoare în casa lui Matthew Perry. Ce au găsit polițiștii

Descoperire cutremurătoare în casa lui Matthew Perry. Ce au găsit polițiștii

Descoperire cutremurătoare în casa lui Matthew Perry. Iată ce au găsit polițiștii!

Descoperire cutremurătoare în casa lui Matthew Perry

Matthew Perry, celebrul actor cunoscut pentru rolul său iconic din „Friends,” a fost găsit fără viață în jacuzzi-ul său la domiciliul său din Los Angeles. Polițiștii care au ajuns primii la locuința sa au făcut descoperiri copleșitoare, punând sub semnul întrebării cauza tragicului său sfârșit.

Ce au găsit polițiștii

La scurt timp după apelul la 911, forțele de ordine au intrat în casa actorului și au efectuat o inspecție a locuinței sale. Contrar așteptărilor, în loc de substanțe interzise, au găsit o mulțime de medicamente, majoritatea luate pe rețetă. Printre acestea se numără antidepresive, medicamente pentru anxietate și tratamente pentru afecțiuni respiratorii, precum emfizem și bronșită cronică. Descoperirea acestor medicamente a adăugat un mister suplimentar asupra circumstanțelor morții lui Matthew Perry.

Cu toate acestea, răspunsul final la întrebarea despre ce substanțe se aflau în organismul actorului va fi determinat de un examen toxicologic amănunțit. Acest examen poate dura luni de zile până când rezultatele vor fi disponibile. Astfel, cauza exactă a decesului lui Perry rămâne în continuare necunoscută.

Potrivit surselor, actorul a petrecut sâmbătă după-amiaza la Riviera, aproape de casa sa din Pacific Palisades, jucând pickleball timp de două ore. Prietenii săi susțin că acesta părea într-o dispoziție bună în timpul meciului. După joc, Perry i-a trimis pe asistentul său să-i cumpere un telefon iPhone nou și niște ochelari de vedere recomandați de medic. Două ore mai târziu, asistentul s-a întors acasă doar pentru a-l găsi pe actor inconștient în jacuzzi.

Matthew Perry,  probleme cu drogurile și alcoolul în trecut

Evenimentele tragice au dus la îngrijorare în rândul celor apropiați actorului, mai ales că acesta a avut în trecut probleme cu drogurile și alcoolul. Prietenii lui Matthew Perry au observat că acesta părea obosit în zilele anterioare decesului său.

Medicul legist a eliberat trupul actorului familiei duminică după-amiază, dar cauza morții încă rămâne un mister. Rezultatele autopsiei sunt așteptate în câteva zile, în timp ce examenul toxicologic necesită între 6 și 8 săptămâni pentru a fi finalizat. În acest timp, fanii și cei apropiați actorului rămân în așteptarea unor răspunsuri despre circumstanțele tragice care au dus la pierderea unui talentat și iubit actor. Ancheta în jurul morții sale continuă.

 

Sursa foto: protv

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: