Redactia.ro
Home » Știri » Descoperire șocantă făcută de medicii de la spitalul Colentina la autopsiile infectaților cu COVID-19. Detalii îngrozitoare

Descoperire șocantă făcută de medicii de la spitalul Colentina la autopsiile infectaților cu COVID-19. Detalii îngrozitoare

Autopsii coronavirus

Mărturiile șocante ale medicilor de la spitalul Colentina din București în urma autopsiilor făcute persoanelor decedate din cauza coronavirusului.

Cadrele medicale au ajuns la concluzia că noul virus poate afecta toate organele interne, ceea ce ar însemna că și pacienții cu boli grave ar fi mai trăit minim 20 de ani dacă nu ar fi fost contaminați cu coronavirus.

Descoperire șocantă făcută de medicii de la spitalul Colentina la autopsiile infectaților cu COVID-19

Conform Click.ro, medicii de la spitalul Colentina au făcut dezvăluiri șocante după autopsiile făcute asupra persoanelor decedate din cauza coronavirusului.

Potrivit acestora, noul virus afectează toate organele interne, iar pacienții care aveau boli grave puteau trăi încă 20 de ani, dacă nu erau infectați cu noul coronavirus.

Profesor de anatomopatologie și directorul medical al Spitalului Colentina, Sabrina Zurac a declarat întreaga descoperire după ce s-au inițiat autopsiile pacienților morți din cauza COVID-19.

Infecția cu SARS-CoV-2 nu alege. Poveştile iniţiale, că sunt doar persoanele foarte vârstnice sau foarte bolnave afectate, asta a fost o poveste. Am făcut mai multe autopsii. Au fost pacienți cu stare de sănătate absolut bună”, a spus aceasta.

Coronavirusul afectează toate organele interne

Infecția cu coronavirus este foarte periculoasă deoarece afectează nivelul pulmonar și cardiac. La nivel pulmonar, noul virus afectează alveola și formează mici cheguri de sânge în vase mici, care ulterior determină moartea țesutului caer era irigat de sânge din vasul respectiv.

La nivel cardiac, coronavirusul afectează inflamația care o produce virusul și afectează directă a fibrelor musculare cardiace.

De asemenea, se constată o acumulare de grăsime care duce la o tulburare a funcției celulei hepatice și la afectarea capacității de detoxifiere a organismului, iar la nivelul rinichiului apar zone de necroză, care fac ca substanțele toxice din organism să nu fie eliminate așa cum este normal.

Pacienții cu boli preexistente care au murit din cauza coronavirusului ar mai fi trăit minim 20 de ani

Medicul Zurac a explicat că pacienții cu boli preexistente ar mai fi trăit mulți ani dacă nu ar fi fost infectați cu virusul SARS COV2. „Dacă nu ar fi avut COVID, supraviețuirea, rata de viață era peste 20, 30 de ani. Am avut un caz, un tânăr de 35 de ani cu insuficiență renală cronică.

Aceasta a mai explicat că la insuficiența renală cronică se face dializă, transplant, ceea ce înseamnă că bărbatul ar mai fi trăit mulți ani.

Referitor la persoanele cu vârste între 40 și 57 de ani care au decedat din cauza coronavirusului, acestea mai aveau de trăit minim 20 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: