Redactia.ro
Home » Știri » Descoperire șocantă pe Google Street View! Ce a găsit o femeie în curtea bunicilor ei

Descoperire șocantă pe Google Street View! Ce a găsit o femeie în curtea bunicilor ei

GALERIE FOTO (3) Descoperire șocantă pe Google Street View! Ce a găsit o femeie în curtea bunicilor ei

O femeie a devenit virală după ce a postat un videoclip cu descoperirea emoționantă făcută pe Google Street View. Imaginile din curtea bunicilor ei a emoționat-o cumplit!

Descoperire șocantă pe Google Street View

Google Street View este de departe cea mai fascinantă invenție! O mulțime de oameni petrec ore în șir plimbându-se pe străzile digitale din orice loc de pe această planetă, iar mulți dintre ei vor doar să retrăiască unele amintiri.

Același lucru s-a întâmplat și cu o tânără din Marea Britanie, care se uita întâmplător la casa bunicilor ei, care decedaseră cu mult timp în urmă. Se pare că Google nu a mai actualizat de mult datele, astfel că, bunica acesteia, care murise în 2019, a fost surprinsă stând în curtea din fața casei, bucurându-se de razele soarelui.

Femeia a postat imaginele pe contul ei de Tik Tok, spunând că: ”Bunica mea a decedat în 2019, dar pe Google Earth stă afară, bucurându-se de o zi frumoasă de vară”.

Cei mai mulți din utilizatori au fost absolut fascinați de imaginile postate de aceasta. Videoclipul a strâns peste 300.000 de distribuiri și mii de comentarii. Acest videoclip i-a determinat și pe alții să verifice casele bunicilor și să spere că au fost surprinși de sateliți.

”Bunicul meu tunde gazonul. A murit de Covid-19 săptămâna trecută. Mulțumesc pentru idee, m-am bucurat să-l văd.”/ ”Bunicul a murit acum doi ani. Tocmai am căutat adresa bunicilor mei și l-am văzut pe aleea lor. Îți mulțumesc că ai postat asta.”/ ”Nu am văzut-o pe mama mea de peste un an, este pe veranda ei pe Google Earth din 2019”. / ”Inima mea nu era pregătită pentru asta”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de internauți la clipul de pe Tik Tok.

Un barbat disparut acum 22 de ani a fost gasit prin Google Maps

Rămășițele unui bărbat dispărut acum mai bine de două decenii în Florida au fost găsite într-o mașină scufundată într-un lac, dar vizibilă pe Google Maps. Dispariția lui William Moldt a fost raportată pe 7 noiembrie 1997 când nu s-a mai întors acasă după o noapte petrecută într-un club.

Investigația din urmă cu două decenii nu s-a soldat cu niciun rezultat palpabil. Pe 22 august 2019, poliția a fost informată în legătură cu o mașină găsită într-un heleșteu în Moon Bay Circle din Wellington. Când vehiculul a fost scos din apă, un schelet a fost descoperit înăuntru. O săptămână mai târziu, scheletul a fost identificat ca aparținând lui Moldt.

Descoperire șocantă pe Google Street View! Ce a găsit o femeie în curtea bunicilor ei

Potrivit Charley Project, o bază de date online privind cazurile nesoluționate de poliție în SUA, mașina a fost sesizată de un localnic care a văzut mașina uitându-se pe Google Maps.

”În mod surprinzător, un vehicul era clar vizibil într-o fotografie din satelit pe Google Earth încă din 2007, dar se pare că nimeni nu a observat-o până în 2019”, precizează sursa citată.

Poliția din Palm Beach presupune că Moldt a pierdut controlul mașinii și a plonjat în heleșteu unde și-a găsit sfârșitul. În noaptea dispariției, fusese văzut ultima dată când s-a urcat la volan, iar martorii oculari susțin că nu părea băut. Cu puțină vreme înainte, Moldt își sunase iubita să-i spună că va ajunge acasă în curând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: