Redactia.ro
Home » Monden » Descoperiri șocante printre ruinele vilei făcută scrum a lui Irinel Columbeanu. S-au găsit poze cu femei misterioase FOTO/VIDEO

Descoperiri șocante printre ruinele vilei făcută scrum a lui Irinel Columbeanu. S-au găsit poze cu femei misterioase FOTO/VIDEO

GALERIE FOTO (2) Descoperiri șocante printre ruinele vilei făcută scrum a lui Irinel Columbeanu. S-au găsit poze cu femei misterioase FOTO

Într-un tragic eveniment petrecut în toamna anului 2020, vila impunătoare din Izvorani, care a fost cândva locuința luxoasă a omului de afaceri Irinel Columbeanu, a fost mistuită de flăcări. Evaluată la aproximativ 3,9 milioane de euro înainte de incendiu, reședința de 15 dormitoare s-a transformat într-o ruină dezolantă, cu pereți prăbușiți și amintiri înecate în cenușa tristă a unei epoci apuse. Iată detaliile!

O noapte de coșmar în toamna anului 2020

Înainte să devină victima flăcărilor, vila era scoasă la vânzare, promițând potențialilor cumpărători o experiență de lux și rafinament. Cu o arhitectură impunătoare și o locație privilegiată, această reședință, care a fost odinioară mândria lui Irinel Columbeanu, a devenit acum o umbră a trecutului său glorios.

Fotografiile recente arată o imagine șocantă a ceea ce a rămas din vila devastată. Paredes prăbușiți, structuri distruse, și doar amintiri carbonizate, aceasta este trista poveste a unei proprietăți care a fost cândva bijuteria coroanei.

Incendiul a avut loc în toamna anului 2020 și s-a răspândit rapid pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, începând din subsol și cuprinzând fiecare nivel al vilei. Pompierii au intervenit, dar lupta cu flăcările a durat până a doua zi dimineață. Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului, nimeni nu se afla în interiorul imobilului.

Descoperiri șocante printre ruinele vilei făcută scrum a lui Irinel Columbeanu

Proprietarul actual al vilei nu a decis să refacă construcția, lăsând-o să se transforme într-o ruină plină de amintiri și secrete. Cu toate acestea, printre ruinele carbonizate și pereții prăbușiți, au fost găsite fotografii care au rezistat focului. Aceste imagini dezvăluie femei misterioase, aducând o notă de enigmă și intrigă în tragedia care a afectat vila celebrului om de afaceri.

S-au găsit poze cu femei misterioase

Fotografiile surprind scene din viața lui Irinel Columbeanu, prezentând femei misterioase, necunoscute alături de el. Aceste imagini aduc o nouă perspectivă asupra vieții private a celebrului om de afaceri și pun sub semnul întrebării secretele și amintirile pe care le-a păstrat ascunse în această reședință de lux.

Chiar dacă vila a fost redusă la cenușă și ruine, imaginile găsite în cenușa ei rămân martori ai unei epoci trecute și a unui mister care adaugă un strat suplimentar de intrigă în povestea tragică a incendiului de la vila lui Irinel Columbeanu.

Sursa foto: TikTok

 

@denistosea2 Vila lui Columbeanu #greenscreen #fyp #funny #foryoupage #love #trend #comedia #goviral #5pasidebine #fypシ゚viral #denistosea #foryourpage #viralvideo #capcut #fy #viral #fypシ #foryou #meme #duet @Denis @Danutza88 ♬ sunet original – Denis(secundar)

@noutatidinromania #foryou #pentrutine #foryoupage #fyp ♬ suono originale – Ce Mai E Nou🆕

 

Sursa foto: Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: