Redactia.ro
Home » Monden » Despărțire șocantă în showbiz! Celebra prezentatoare de știri a divorțat în secret: „Nu regret!”

Despărțire șocantă în showbiz! Celebra prezentatoare de știri a divorțat în secret: „Nu regret!”

GALERIE FOTO (2) Despărțire șocantă în showbiz! Celebra prezentatoare TV a divorțat în secret: "Nu regret!"

În ultima perioadă au avut loc tot mai multe despărțiri în showbiz, la care nimeni nu se aștepta. Cupluri celebre, care păreau sudate, s-au destrămat când nimeni nu se aștepta. Aflăm acum că o prezentatoare TV celebră a divorțat în secret, după ani de iubire alături de fostul soț. A făcut totul în secret și nu regretă nimic din ce a fost.

Vedeta care a divorțat în secret

Relațiile se consumă, la un moment dat, iar cei doi decid să rupă orice legătură. Așa s-a întâmplat și în cazul unei celebre prezentatoare de știri de la noi din țară, care a divorțat în secret. Nimeni nu a știut că ea și fostul soț nu mai formează un cuplu, dar a decis să spună tuturor care este situația ei personală acum.

Cea care acum este o femeie singură este Roxana Niculae, prezentatoarea de la Realitatea TV. Fosta asistentă de la “Star Matinal de Weekend” a vorbit deschis despre divorțul de fostul ei soț, despre care nimeniu nu a știut până acum. Deși nu mai avea poze cu bărbatul pe rețelele de socializare și nici nu au mai fost văzuți împreună, nimeni nu se gândea că nu se mai iubesc.

Roxana s-a căsătorit cu iubitul ei în anul 2018, dar în perioada pandemiei au decis să meargă pe drumuri separate. Au simțit că nu se mai potrivesc și vedeta crede că a luat cea mai bună decizie. Nu regretă nimic din ce s-a întâmplat, este mândră de relația pe care a avut-o cu bărbatul și este pregătită să ia totul de la început, când  va fi momentul.

„Da, lucrurile nu au mers atât de bine în pandemie, a fost nevoie de un reset total, și în carieră și în viața personală. Nu am reușit să găsim o traiectorie comună și am ales, de comun acord, să ne oprim din a conviețui împreună. Nu regret, relația noastră nu s-a terminat într-o notă negativă, ne-am dat seama că nu mai suntem atât de conectați. Nu ne sunăm să ne invităm la cafea, dar dacă ne vedem pe stradă ne salutăm și avem o discuție civilizată. Cred că din orice experiență înveți, chiar dacă este pozitivă sau nu.”, a spus Roxana Niculae pentru fanatik.ro.

Cea mai grea lovitură a prezentatoarei

Perioada pandemiei a fost una extrem de grea pentru celebra dansatoare, care a trecut prin multe experiențe neplăcute atunci. Pe lângă divorț, a rămas și fără job și a simțit cum totul din viața ei se năruie. Se panicase și nu mai vedea nimic frumos în jur, dar a decis să apeleze la ajutorul unui specialist, care a ajutat-o să-și găsească din nou echilibrul.

„Cel mai greu moment a fost în pandemie când m-am trezit fără job, fără activitățile mele zilnice, fără o direcție. Arta îmi dădea semne că nu mai este sută la sută pentru mine și toate lucrurile astea au venit la pachet și cu o despărțire. A fost greu dar, indiferent cât de greu este, poți să treci peste. Iar dacă ai nevoie de ajutor trebuie să apelezi și la psiholog.Eu am mers și continui și azi, este foarte important să primești ajutor.”, a mai spus vedeta tv.

După despărțirea de fostul soț, Roxana Niculae a spus că a învățat foarte multe lucruri despre ea. S-a redescoperit și spune că de acum va fi mult mai selectivă când vine vorba despre bărbați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: