Redactia.ro
Home » Monden » Detalii neștiute din viața Deliei. Filmulețele 18+ din relația cu Edi Iordănescu

Detalii neștiute din viața Deliei. Filmulețele 18+ din relația cu Edi Iordănescu

GALERIE FOTO (3)

Detalii neștiute din viața Deliei. La începutul carierei de artist, Delia a avut o relație cu Edi Iordănescu, fiul antrenorului de fotbal, Anghel Iordănescu. Trecutul, însă, o urmărește și acum pe celebra cântăreață. Au ieșit la iveală filmulețe 18+ din perioada relației lor.

Detalii neștiute din viața Deliei. Filmulețele 18+ din relația cu Edi Iordănescu

Detalii neștiute din viața Deliei. Cântăreața este iubită de milioane de români acum și este căsătorită cu Răzvan Munteanu, impresarul său. Înainte de a fi cu acesta și a deveni tot mai îndrăgită de public, ea a avut la începutul carierei sale o relație cu fiul lui Anghel Iordănescu, Edi Iordănescu. La un moment dat, însă, imagini din intimitatea lor au devenit virale, după ce au fost ”scăpate” dintr-un calculator, informează playtech.ro

Foto: Cancan

În filmulețele interzise minorilor, Delia apare dezbrăcată și îi arată atuurile sale fizice iubitului ei. Nu se știe cine a făcut filmarea și cine a dat-o mai departe presei. Se știe doar că au fost făcute într-un hotel al tatălui lui Edi Iordănescu. Într-un interviu mai vechi, Delia nu-și explică de ce astfel de detalii au fost scoase la iveală.

”Pe mine mă surprinde foarte tare treaba asta, pentru că e o chestie de acum cinci ani și mi se pare cum ies la iveală tot felul de filmulețe și fotografii pe care nu mi le-am făcut eu”, declara artista.

Delia, căsătorită din 2012 cu Răzvan Munteanu

Anii au trecut, iar Delia l-a cunoscut pe Răzvan Munteanu, într-un club al acestuia, la un karaoke. Acesta i-a devenit mai apoi soț și impresar.

Image result for delia razvan munteanu

“Totul are legătură cu muzica. Delia venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei”, a povestit soțul Deliei în urmă cu ceva vreme pentru adevarul.ro.

Cei doi pare că se înțeleg de minune, atât personal, cât și profesional.

”Vorbim şi de una, şi de alta, suntem destul de flexibili, putem trece de la un subiect la altul. Nu ne dezbatem foarte mult. Cele două vieţi sunt destul de simple. Ea ia foarte rapid nişte decizii, instictual, rezolvă lucrurile repede. Dacă echipa dezbate un subiect timp de zece ore, ea poate să vină zece minute şi să ne dea o idee bună pe care o îmbrăţişăm cu toţii. Pentru Delia, totul trebuie să se menţină într-o zonă de joacă, pentru că altfel îşi pierde interesul. E ca un copil, dacă nu mai simte bucurie, pleacă! Pentru noi e important să îi conservăm starea asta pe care apoi o transmite publicului”, a mai explicat Răzvan Munteanu.

Image result for delia razvan munteanu

Și mama Deliei este mulțumită de căsnicia pe care fiica sa o are cu Răzvan Munteanu. Femeia îl consideră bărbatul de care Delia avea nevoie.

”Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstuos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, a declarat mama artistei, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: