Redactia.ro
Home » Știri » Detalii uluitoare despre familia lui Raed Arafat. Unde se află și ce avere au părinții șefului DSU

Detalii uluitoare despre familia lui Raed Arafat. Unde se află și ce avere au părinții șefului DSU

Familia lui Raed Arafat

Raed Arafat este unul dintre cei mai importanți oameni din țară, în momentul de față, mai ales că ne confruntăm cu pandemia de coronavirus. Șeful DSU a fost cel care a construit de la zero sistemul SMURD în România. Asta după ce și-a terminat Facultatea de Medicină la Târgu Mureș și a plecat din casa părinților săi, din Palestina. Iată cine este familia lui Raed Arafat.

Detalii uluitoare despre familia lui Raed Arafat. Unde se află și ce avere au părinții șefului DSU

Raed Arafat are familia în orașul Nabulus, în Palestina, țara de origine. Părinții lui au situație materială foarte bună și dețin proprietăți valoroase. Tatăl medicului și-a dorit ca fiul său să preia din afaceri și nu i-a picat prea bine decizia acestuia de a pleca din Palestina și a veni la noi în țară să studieze, potrivit bzi.ro

Am aflat cel mai mare secret al lui Raed Arafat! Are o familie ascunsa!

Ideea de ambulanțe SMURD i-a venit lui Raed Arafat de la tatăl său, care era șoferul unei Salvări. Nasir, un văr de al lui Raed Arafat spune că unchiul său a devenit unul dintre cei mai bogați oameni din Nabulus, după ce de unul singur a pus bazele unor afaceri. Părinții i-ar mai spune șefului DSU că ”România l-a luat de lângă ei”.

”Ii mergea mintea, si-a construit singur afacerile. A devenit unul dintre cei mai bogati din oras. Cand a aparut radioul in regiune, el a adus difuzoare din Japonia sau Coreea si le-a asamblat aici, in carcase. A facut fabricuta pe care apoi a vandut-o. Deseori ii spun ca Romania l-a luat de langa noi. Noi doi ne vorbim doar la ocazii de familie si de sarbatori, ne felicitam” a declarat vărul lui Arafat pentru un jurnalist român de la Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie.

Una dintre afacerile care aduce bani familiei este o fostă fabrică de săpun, administrată acum de vărul Nasir Arafat, ca muzeu și centru cultural.

Foto: Varul lui Raed Arafat

Mama ui Arafat, care are peste 80 de ani, locuieste pe o colină, care este mentiontă de Araft în declarația sa de avere.

De ce nu s-a căsătorit Arafat niciodată

Raed Araft are 56 de ani și a explicat într-un interviu pentru Digi 24, că profesia sa nu-i permite să aibă o familie, o soție, deoarece nu îi poate aloca timpul necesar.

Haideti sa vorbim clar. Cand esti ocupat zi, noapte, tot, nu vrei sa faci si acest lucru si sa faci si rau unei familii. Ca sa spui ca am familie, dar in acelasi timp sa nu ai familie. Pentru ca trebuie sa alegi la un moment si trebuie sa reduci activitatea pe o parte. Eu nici astazi nu pot sa reduc activitatea asta atat de mult ca sa pot sa spun am timp liber sau liniste. Nu regret si fiecare chestie are un aspect pe care trebuie sa-l ințelegi. Pentru a face asta, trebuie sa renunti la asta. Pentru a face un lucru, trebuie sa scazi un alt lucru. Asta inseamna sa duci o pasiune pana la capa. Si sa o duci continuu, cu acelasi nivel de pasiune, sa nu o scazi. Pentru ca asta este in final, la un moment dat o sa-ti spuna, mai ales daca ai si copii. Sunt multi care trec sau au trecut prin aceasta situatie. La un moment dat, trebuie sa stai si sa alegi. Trebuie sa stai si sa spui: da, merge asa sau renunt la asta. Sau nu mai fac asta, ca sa pot sa fac cealalta parte. Deci nu merge sa lucrezi cum am lucrat eu si asta toti colegii stiu, si ca program de lucru si tot. Sa mai ai si alte obligatii e foarte greu”, a explicat Arafat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: