Redactia.ro
Home » Știri » Dezvăluiri din anchetă. Cum și-a recunoscut Dincă faptele

Dezvăluiri din anchetă. Cum și-a recunoscut Dincă faptele

dincă

Crimele din Caracal. Bogdan Alexandru, primul avocat al ucigașului din Caracal, a decis să rupă tăcerea. Bărbatul a oferit informații prețioase despre fostul său client, Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a recunoscut crimele la scurt timp după ce a discutat cu un poliţist, a mărturisit primul avocat al criminalului, la România TV. Bogdan Alexandru a precizat că Dincă a solicitat să rămână singur cu poliţistul respectiv atât înainte de percheziţii, cât şi în timpul acestora.

Iată ce a declarat Bogdan Alexandru despre Gheorghe Dincă!

„A mărturisit prima dată în timpul percheziţiei, din data de 28, duminică 28 iulie, în mod surprinzător pentru toată lumea, inclusiv pentru mine ca avocat al dânsului, în condiţiile în care timp de două zile purtasem discuţii, unele legate chiar de probele din dosar, unde îi explicasem ce probe sunt în sensul acuzării şi că trebuie foarte bine să se gândească şi să spună adevărul.

În mod surprinzător, în timpul percheziţiei din data de 28 iulie, sunt anunţat de anchetatori că dânsul doreşte să-şi recunoască faptele şi să mergem să asistăm la această recunoaştere. M-a surprins pentru faptul că purtasem o discuţie destul de amplă pe această temă atât în ziua de 27 sâmbătă, cât şi 28, şi poziţia lui a fost constantă, în sensul că nu cunoaşte cine sunt aceste fete, şi chiar la un moment dat, făcându-se … erau insistenţe din partea anchetatorilor să recunoască pentru că în opinia lor era vinovat şi trebuia să spună adevărul, chiar s-a enervat la un moment dat … că prea se insista să recunoască fapta şi el mergea pe nerecunoaştere. Deci în raport cu această situaţie, evident că nu puteai să te gândeşti că în curând vei avea o recunoaştere din partea inculpatului.

Dincă a vorbit timp de o oră cu polițistul

A cerut să stea de vorbă cu un poliţist şi să fie singur cu acest poliţist. Sper să nu mă înşel, dar pe acel domn poliţist eu nu l-am văzut în grupul poliţiştilor de la Dolj, ci l-am văzut doar la faţa locului acolo. Presupun că e un poliţist de la Olt. A rămas singur cu acel poliţist, chiar mi-a solicitat să rămână singur cu acel poliţist. Au stat de vorbă aproximativ o oră sau mai bine. După acest episod, a recunoscut imediat, e vorba despre minute. Deci după ce s-a încheiat discuţia… 

Polițistul a stat de la o discuție și cu soția criminalului

Vă mărturisesc sincer că pe acel domn poliţist l-am văzut discutând şi cu o zi înainte, în timpul percheziţiilor cu inculpatul, fapt pentru care, şi a doua zi, dânsul a solicitat să discute cu dânsul şi a discutat inclusiv cu soţia inculpatului acest poliţist”, a explicat primul avocat al lui Gheorghe Dincă.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, a recunoscut în urmă cu o săptămână că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și pe Luiza Melencu (18 ani) și că apoi le-a ars trupurile. Polițiștii au descoperit resturi umane în curtea casei lui Gheorghe Dincă, iar primele teste ADN au confirmat că ele aparțin Alexandrei.

Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, 24 iulie. Joi, 25 iulie, fata a sunat la ora 11.00, de trei ori la serviciul de urgență 112, anunțând că este sechestrată. STS nu a reușit să transmită însă o locație exactă, ci o arie de căutare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: