Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluiri emoționante după moartea Mioarei Roman. Ce spune Teo Trandafir despre prietenia lor

Dezvăluiri emoționante după moartea Mioarei Roman. Ce spune Teo Trandafir despre prietenia lor

În noaptea de joi spre vineri, 22 spre 23 februarie 2024, la ora 01:00, lumina vieții lui Mioara Roman s-a stins în liniște. La vârsta de 83 de ani, ea a părăsit această lume, lăsând în urmă un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o și au iubit-o.

O viață plină de istorie și contribuții

Mioara Roman, mama Oanei și a Catincăi Roman, a trăit într-un centru de bătrâni din Snagov, unde și-a petrecut ultimele zile. Înainte de a părăsi această lume, ea a lăsat amprenta sa în diverse domenii. Ca profesoară de limbă și civilizație arabă, jurnalist de radio și traducătoare, Mioara Roman a împărtășit cunoștințele sale și a influențat viețile multor oameni.

Amintiri și Recunoștință

Printre cei care au cunoscut-o personal pe Mioara Roman se numără și Teo Trandafir, prezentatoarea TV. Interacțiunea lor datează de peste 40 de ani, în anul 1986, când Teo a avut privilegiul să o întâlnească pentru prima oară. Mioara Roman i-a fost profesoră de limba arabă în facultate, lăsând o impresie puternică prin personalitatea sa marcantă și dedicarea sa în predarea limbii și culturii arabe. Amintindu-și cu afecțiune de timpurile petrecute alături de ea, Teo Trandafir aduce un omagiu memoriei unei femei remarcabile.

Mioara Roman m-a fascinat când am cunoscut-o. Și vorbim aici de 1986. Era de o frumusețe incredibilă și de o inteligență remarcabilă. Acesta e motivul pentru care, de câte ori mi se adresa, rămâneam fără aer. Mi-a fost profesoară de limba arabă în facultate. O personalitate incredibilă, de o cultură cum rar îți e dat să întâlnești în viață. Mioara Roman a fost unul dintre puținii vorbitori de limba arabă din România. Și numai prin faptul că i-a luat interviu lui Yasser Arafat, am spus totul despre capacitatea ei de a vorbi această limbă. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a declarat Teo Trandafir.

Legătura dintre Mioara și Petre Roman

Pentru Mioara Roman, Petre Roman nu a reprezentat doar un partener de viață, ci iubirea supremă. Chiar dacă a avut un mariaj anterior, relația ei cu fostul prim-ministru a fost cea care i-a umplut inima de fericire și maturitate. În ciuda aparenței de stabilitate, povestea lor de dragoste a cunoscut un capitol dureros de despărțire în anul 2007. Motivul separării a fost apariția unei alte femei în viața lui Petre Roman, Silvia, actuala sa soție. Cu toate acestea, fostul prim-ministru a recunoscut deschis că nu Mioara Roman este vinovată pentru destrămarea căsniciei lor, ci el însuși. Această iubire, deși poate s-a sfârșit în mod trist, va rămâne întipărită ca un capitol important în viața ambilor parteneri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: