Redactia.ro
Home » Știri » Dezvăluiri șocante ale fostului stareț Hrisostom Filipescu: ”Maicile de la Văratec şi Miclăuşeni sunt mame surogat pe mii de euro”

Dezvăluiri șocante ale fostului stareț Hrisostom Filipescu: ”Maicile de la Văratec şi Miclăuşeni sunt mame surogat pe mii de euro”

GALERIE FOTO (2) Fost staret

Hrisostom Filipescu, un fost stareţ al Schitului Maria Magdalena din Neamţ, a făcut dezvăluiri șocante, într-un filmuleț postat pe youtube. El acuză maicile de la mănăstirile Văratec și Miclăușeni că sunt mame surogat pe sume între 15-20.000 de euro la clinici din Turcia şi Chişinău.

Dezvăluiri șocante ale fostului stareț Hrisostom Filipescu: ”Maicile de la Văratec şi Miclăuşeni sunt mame surogat pe mii de euro”

Hrisostom Filipescu, fost stareț al Schitului Maria Magdalena din Neamţ, vine cu dezvăluiri uimitoare despre maicile de Văratec și Miclăușeni. El spune, într-un filmuleț pe youtube, că o parte dintre acestea sunt mame surogat. Și nu oricum, ci pe sume între 15-20.000 de euro, pentru clinici din Turcia şi Chişinău, informează Adevărul.

Hrisostom Filipescu apare într-o mașină a Poliției

Hrisostom Filipescu face această mărturisire după ce pe data de 4 martie a postat pe contul de Facebook un mesaj în care-și exprima părerea despre pedofili, că nu are gânduri de suicid și că vrea să plece la muntele Athos. Postarea pe youtube a fost făcută dintr-o maşină a Poliţiei. El este îmbrăcat în haine normale, cu ochelari de soare, mască de protecție și o căciulă pe cap. În video specifică faptul că merge la o secție de poliție, dar fără să precizeze motivul.

„Bună dimineaţa. Sunt foarte bine, a venit poliţia la mine la apartament (probabil în Iaşi – n.red.), a văzut că totul e bine, nu mă sinucid, am atras doar atenţia ca să mă creadă şi pe mine cineva că nu sunt bolnav psihic. Au venit SMURD, ISU, jandarmii, m-au verificat, totul e în regulă, sunt perfect sănătos, tensiune bună, temperatură bună, fără COVID, fără nimic, fără probleme psihice. Şi acum mergem la secţie să dau declaraţie că sunt foarte bine, treaba e bună şi de acum justiţia să îşi facă datoria”, a afirmat Hrisostom Filipescu.

După acestea, fostul stareț a continuat și a subliniat faptul că nu va șterge nimic din cele mărturisite și a făcut și dezvăluirea legată de măicuțe. Potrivit lui, acestea ar fi purtătoare de copii și pentru clinici din București.

”Nu vor mai fi postări necuviincioase. Nu voi şterge nimic, ca să rămână mărturie a luptei ce-am dus-o împotriva sistemului, împotriva abuzurilor din BOR, împotriva favoritismului, împotriva ciumei roşie PSD finanţată de BOR din 1990, împotriva lui AUR, Şoşoacă, Teodosie (…) Teofan, toţi consilierii de la Centrul Eparhial corupţi şi bisexuali, versatili. Şantaj, masonerie, trafic de influenţă, trafic de stupefiante şi de substanţe halucinogene, ţigări de contrabandă pe Republica Moldova – vama Sculeni – Albiţa. Şi mai mult decât atât, maicile de la Văratec şi de la Miclăuşeni sunt mame surogat, purtătoare de copii ale altora pe sume între 15.000-25.000 euro la clinici private din Turcia, Bucureşti şi Chişinău. Dar nimeni nu vede lucrurile acestea, doar pe Hrisostom care are probleme psihice. Aşa că se pare că aveţi de treabă băieţaşi“, a mai spus părintele în filmuleţul postat pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: