Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluirile surprinzătoare ale medicului care a ajutat-o pe Adriana Iliescu la naștere. Cine este, de fapt, mama „biologică” a Elizei

Dezvăluirile surprinzătoare ale medicului care a ajutat-o pe Adriana Iliescu la naștere. Cine este, de fapt, mama „biologică” a Elizei

GALERIE FOTO (2) Dezvăluirile surprinzătoare ale medicului care a ajutat-o pe Adriana Iliescu la naștere

Dezvăluirile surprinzătoare ale medicului care a ajutat-o pe Adriana Iliescu la naștere. Românca a devenit celebră în 2005 după ce a adus pe lume o fetiță, deși avea 66 de ani. Adriana Iliescu a ținut sarcina 33 de săptămâni, pentru că a născut-o prematur pe Eliza. Cu toate astea, medicul care a asistat la nașterea sa a spus cine este, de fapt, mama „biologică” a fetiței.

Dezvăluirile surprinzătoare ale medicului care a ajutat-o pe Adriana Iliescu la naștere. Cine este, de fapt, mama „biologică” a Elizei

Dezvăluirile surprinzătoare ale medicului care a ajutat-o pe Adriana Iliescu la naștere. În 2005, Adriana Iliescu devenea mama eroină din România. La vârsta de 66 de ani a adus-o pe lume pe Eliza, cazul fiind considerat un adevărat miracol. Femeia a ținut sarcina 33 de săptămâni, pentru că nu a reușit să ducă sarcină până la data stabilită. Medicul Bogdan Marinescu este cel care a asistat-o pe Adriana Iliescu la naștere, iar din punct de vedere medical, susține acesta, altcineva este mama biologică a Elizei. Conform acestuia, la acea vreme, Adriana Iliescu era la menopauză, ceea ce înseamnă că a făcut diverse tratamente pentru ca uterul ei să poată ține o sarcină, fiind fertilizată în vitro. Mai exact, ovulul și sperma au provenit de la donator anonimi, iar Adriana Iliescu a fost, de fapt, mamă purtătoare.

După ce a nașterea a fost un real succes, medicul a explicat întreg procedeul. „S-au implantat trei embrioni si au prins toti trei la inceput”, a precizat prof. dr. Marinescu, intr-o conferinta de presa. La scurt timp, unul dintre embrioni s-a oprit din evoluție, iar același lucru s-a întâmplat și în săptâmâna 33 cu al doilea făt, o fetiță. Imediat, doctorii i-au făcut cezariană pentru a salva cel de-al treilea bebeluș. Eliza a avut la naștere doar 1,45 kilograme, fiind ținută în spital două luni.

Motivul pentru care Adriana Iliescu nu a făcut copil în tinerețe

În 2005, Adriana Iliescu devenea cea mai bătrână mamă din lume și mulți nu-i dădeau prea multe șanse să-și vadă copilul la școală. Acum, Eliza este o adolescentă, iar mama ei se ține bine. Adriana a povestit că a rămas însărcinată o singură dată pe cale naturală, când avea 20 de ani. Imediat după ce s-a căsătorit, a aflat că este gravidă, dar din motive medicale a trebuit să facă întrerupere de sarcină. Fosta profesoară a fost diagnosticată cu TBC, iar medicii au avertizat-o că din această cauză bebelușul ar putea să se nască cocoșat. „Si tatal meu a avut TBC, era o boala rusinoasa pe vremuri, aproape nevindecabila.Am avut norocul ca am prins penicilina si ne-am salvat. TBC-ul a facut multe victime: Balcescu, Filimon, familii intregi de scriitori, muzicieni”, a declarat Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu si fiica sa

La scurt timp, Adriana a divorțat la indicațiile socrului ei, pentru că ea avea un dosar de cadre prost și i s-a cerut demisia de la revista la care lucra. „Tatal lui, care era avocat, ne-a spus direct: Divort imediat! Si apoi mai vedem! Dar ce sa mai vedem? A ramas ca eu nu m-am mai casatorit”, a mai spus Adriana Iliescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: