Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Dialogul amuzant dintre un doctor și o tânără farmacistă. Povestea lor a devenit virală

Dialogul amuzant dintre un doctor și o tânără farmacistă. Povestea lor a devenit virală

Dialog intre un doctor si o farmacista

Un doctor a fost martorul unei întâmplări nu tocmai plăcute, într-o farmacie. Stând la coadă, a auzit o discuție între o bătrână și o tânără farmacistă, care l-a deranjat și a simțit nevoia să intervină. Ceea ce a urmat după este de-a dreptul amuzant. Bărbatul a împărtășit experiența pe rețelele de socializare.

Dialogul amuzant dintre un doctor și o tânără farmacistă. Povestea lor a devenit virală

Întâmplare amuzantă într-o farmacie. Un doctor i-a făcut o observație memorabilă unei tinere farmaciste, după ce a auzit-o cum îl vorbea de rău cu o bătrână, care își cumpăra medicamente pe baza unei rețete prescrise chiar de el. Dialogul este de-a dreptul amuzant și a devenit viral pe rețelele de socializare.

Mai exact, în timp ce aștepta la coadă, doctorul, care nu și-a dezvăluit identitatea, a auzit cum tânăra farmacistă i-a spus bătrânei că putea să-și aleagă un alt medic pentru prescrierea rețetei. Ea a invocat drept motiv, inițial, că nu este  suficient de ”bun”.

”Am ieșit la o alergare scurtă, să îmi limpezesc mintea și să îmi dezmorțesc puțin articulațiile. În drum spre casă, intru într-o farmacie. În fața mea o bătrânică îi întinde o rețetă simplă ”domnișoarei”. După o analiză scurtă, solicită ajutorul colegei. O altă ”domnișoară”. Domnișoara 2, apucă rețea și după o analiză ultra, mega rapidă, dă ochii peste cap. Bătrânică întreabă ”s-a întâmplat ceva?”. Domnișoara 2 răspunde ”nu neapărat, mă uitam la medicul care v-a eliberat rețeta”. ”E vreo problemă cu rețeta?”, continuă bătrânica să întrebe. ”Cu rețeta nu, dar puteați să alegeți un medic mai bun”(rețeta era parafată de mine), răspunde domnișoara 2. Domnișoara 1 îi arde un cot pe sub tejghea”, scrie dr. Bivolaru pe pagina de facebook.

După ce a plecat bătrâna, medicul, care nu i-a spus farmacistei cine este, a întrebat-o pe tânără care este problema cu dr. Bivolaru, la care răspunsul ei a fost: ”Cu ce să încep? Cu faptul că e mitocan, arogant și nesimțit?”

”Mă iertați că vă întreb, de ce spuneți că Dr. Bivolaru nu e așa bun?”Domnișoara 2 simte pericolul și încearcă să se eschiveze. Nu mă las ”am programare la el joi, aș vrea să știu dacă mai merg sau nu”. ”Cu ce să încep? Cu faptul că e mitocan, arogant și nesimțit?” ”Pe mine nu mă deranjează aroganța mitocănia și nici nesimțirea, atâta timp cât îmi rezolvă problema” îi răspund”, mai povestește dr. Bivolaru.

Cum a lăsat-o fără replică medicul pe tânara farmacistă

Văzând că nu primește o explicație destul de clară, bărbatul a continuat discuția și a apostrofat-o pe tânăra asistentă care a rămas fără replică.
”Pe mine nu mă deranjează aroganța mitocănia și nici nesimțirea, atâta timp cât îmi rezolvă problema” îi răspund. ”Păi am auzit că, nici ca medic nu e așa bun” îmi răspunde domnișoara 2. ”Ați auzit? Credeam că i-ați fost pacientă”. Eu dacă aș spune că am auzit despre dumneavoastră că sunteți genul de fată care face un test de inteligență și rezultă că e frumoasă, credeți că ar fi corect față de dumneavoastră?!”, a fost întrebarea dr. Bivolaru.
Medicul a tras și o concluzie din toată întâmplarea la care a fost martor.
”M-am uitat pe ecusonul ei la nume și vă pot spune atât: ”O femeie nu se supără pe un bărbat pentru ce îi face, ci pe toate ocaziile ratate în care putea să îi facă ceva și nu i-a făcut!”.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: