Redactia.ro
Home » Stil de viață » Dicționarul viselor: ce înseamnă când visezi păianjeni

Dicționarul viselor: ce înseamnă când visezi păianjeni

Cum arată mușcăturile de păianjen? Nu le ignora dacă le sesizezi

Ce înseamnă când visezi păianjeni? Probabil te-ai întrebat de multe ori acest lucru atunci când această vietate ți s-a arătat în vis. Trebuie să știi că păianjenul nu este un simbol negativ.

În vis, păianjenul reprezintă relaţiile pe care le avem cu membrii apropiaţi ai familiei. Dar păianjenul mai reprezintă și relațiile cu acei prieteni care sunt aduşi în viaţa noastră pentru a învăţa ceva din experienţele lor.

Este vorba despre profesorii duri, părinţii neiertători sau cunoştinţele care ne ajută să evoluăm prin experienţele negative trăite alături de ei. Cu alte cuvinte, păianjenul din vis reprezintă greşelile şi lecţiile karmice pe care trebuie să le rezolvăm în această existenţă.

Ce înseamnă când visezi pânză de păianjeni

Atunci când visezi că te încurci în pânză de păianjeni şi nu mai poţi scăpa este semn că îţi dau de furcă propriile planuri. Nu mai știi cum să faci față unor acțiuni sau intenții. Intri în conflict cu tine însuţi. Îţi vine greu să găseşti o rezolvare pentru problemele din prezent.

Pe de altă parte, dacă pânza de păianjen este la tine acasă, acesta este semn că vei avea un conflict cu cineva din familie. Poate fi un conflict cu mama sau cu un membru apropiat al familiei.

Din punct de vedere simbolistic, pânzele de păianjen sunt simbolul creaţiei proprii, al strădaniilor şi al eforturilor depuse. De asemenea, ele reflectă creativitatea şi imaginaţia noastră. Dacă visezi că te încâlceşti în pânză de păianjen şi nu poţi scăpa, asta înseamnă că intri în anumite probleme.

Vei primi niște bani dacă visezi un păianjen care își țese pânza. Dar acest lucru mai înseamnă că ești criticat și săpat de cei care nu te plac. Dacă în vis păianjenul țese pânză repede poate însemna falsitate, înșelătorie, piedici, bârfe sau procese, potrivit portal-info.ro.

Ce înseamnă când visezi păianjeni cu cruce

Un păianjen cu cruce anunţă că ai de-a face cu o persoană negativă în viaţa ta, o persoană care vrea să îţi facă rău, deşi predică numai bine. Un păianjen cu cruce este semn că vei avea parte de experienţe neplăcute legate de sănătatea ta. Păianjenul cu cruce reprezintă, astfel, subconştienul tău şi modul în care te raportezi la starea ta de sănătate.

Dacă eşti o fire distructivă şi ai accese de ipohondrie, acest vis anunţă faptului că te poţi influenţa singur din punct de vedere negativ. Sau că există în anturajul tău persoane care evidenţiază constant faptul că te simţi rău, că nu arăţi bine şi astfel îţi induce senzaţia că eşti o fire bolnăvicioasă.

Dacă visezi că omori un păianjen este semn că ai curaj să îţi înfrunţi problemele şi implicit pe aceia care încearcă să te tragă în jos. Acest vis anunţă faptul că ieşi victorios din lupta cu duşmanii tăi. De asemenea, mai înseamnă că vei avea bucurii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: