Redactia.ro
Home » Sport » Didi Prodan ar fi împlinit 48 de ani! S-a stins din viață în urmă cu 4 ani

Didi Prodan ar fi împlinit 48 de ani! S-a stins din viață în urmă cu 4 ani

Didi Prodan ar fi împlinit 48 de ani

Didi Prodan ar fi împlinit 48 de ani, astăzi. Fostul intternațional s-a stins din viață pe 16 noiembrie 2016, după ce a suferit un infarct.

Didi Prodan s-a stins din viață în casa sa din Voluntari. Totul s-a întâmplat brusc, fostul component al Generației de Aur suferind un infarct. Lumea sportului a fost șocată când a aflat vestea. Prietenii săi spuneau că nu și-au dat seama niciodată că acesta ar putea avea probleme medicale.

“Se uita la televizor. Brusc a-a învineţit, a avut spasme. I-a explodat inima în piept” spunea soția lui Didi Prodan, Licinia.

Daniel Prodan s-a născut în martie 1972. A fost unul dintre cei mai importanți jucători români. A început să joace la Olimpia Satu Mare. În 1993 a ajuns la Steaua, unde a jucat 3 ani. În 1996 a fost cumpărat de Atletico Madrid, unde a evoluat doi ani. A mai jucat la Rangers, FC Național și Rocar. Pentru naționala României a jucat în 54 de meciuri. A fost în echipa care a participat la Campionatul Mondial de din 1994 și la Campionatul European din 1996. Fostul internațional a avut în palmares:
Rangers: 2 titluri de campion, 2 Cupe ale Scoției, 1 Cupă a Ligii.
Steaua: 5 titluri de campion, 2 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României.

Didi Prodan ar fi împlinit 48 de ani! Niculescu, poveste amuzantă cu Prodan

Claudiu Niculescu și-a reamintit o poveste amuzantă cu fostul mare internațional.

“A povestit cum a fost prima întâlnire cu Ronaldo. Juca Atletico cu Barcelona. Așa mi-a spus: «A venit înainte de meci antrenorul la mine şi mi-a zis când intră Ronaldo în zona mea, trebuie să nu îl las să se întoarcă spre mine cu faţa. După ce început meciul, am început să îi dau «topoare». Am făcut tot ce am putut să-l enervez. I-am dat un cot în cap, i-am dat pumni pe la coaste și l-am călcat pe tendoane. Am început să mă enervez că nu se văita, nu zicea nimic!»”, a povestit Claudiu Niculescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: