Redactia.ro
Home » Sport » Diego Maradona ar mai fi avut încă o fată! Aceasta este fotbalistă

Diego Maradona ar mai fi avut încă o fată! Aceasta este fotbalistă

Diego Maradona copii, avere

Nimeni nu știe cu exactitate câți copii a avut fostul mare forbalist, Diego Maradona. Acum s-a aflat de existența unei alte fiice, Eugenia Laprovittola. Culmea, fata este fotbalistă și poartă tricoul cu numărul 10.

O tânără de 25 de ani, din Argentina, Eugenia Laprovittola încearcă să dovedească la tribunal că este fata fostului mare fotbalist. Mulți dintre apropiații lui Diego Maradona susțin că ar fi fata sa, asemănarea fiind evidentă. Tânăra are o poveste de viață tristă. S-a născut pe 11 iulie 1995 la spitalul, Evita de Lanus. Același unde a venit pe lume și presupusul său tată. A fost dată în adopție de mică. A aflat abia de curând informații despre părinții naturali. În urmă cu câteva luni s-a întâlnit cu mama sa naturală care i-ar fi dezvăluit faptul că Diego Maradona este tatăl său. Jurnaliștii argentinieni spun că fostul internațional aflase de existența fetei înainte de a muri, anul trecut. Culmea, fata este jucătoare de fotbal și are pe tricou numărul 10, exact ca El Pibe D’Oro. Eugenia Laprovittola este a treia persoană care în acest moment se luptă pentru a demonstra că este fata lui Maradona. Spre deosebire de toți ceilalți fata spune că nu o interesează deloc moștenirea lăsată de acesta.

Maradona a recunoscut cinci copii

Diego Maradona a recunoscut în timpul vieții cinci copii. Urma să mai recunoască înainte de a muri încă 3, pe care i-ar fi avut în Cuba. Pe lângă cele două fiice, pe care le-a avut din căsătoria cu Claudia se cunosc încă 8 copii. Diego Junior din relația cu modelul Cristina Sinagra, pe care l-a recunoscut după de a divorțat de Claudia. Acesta trăiește în Napoli, orașul în care argentinianul a scris istorie. Maradona a mai avut o relație cu Valeria Sabalain, din care s-a născut o fată, Jana. Cel mai mic fiu are doar 7 ani, Diego Fernando Maradona Ojeda. Matias Morla, avocatul și cel mai apropiat prieten al fostei legende declara în urmă cu ceva timp că acesta mai are 4 copii în Cuba, acolo unde a petrecut mai mult timp între 2000 și 2005. Lu, Harold, Javielito și Joana. Anul trecut s-a aflat că mai are un fiu în Argentina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: