Redactia.ro
Home » Monden » Dieta minune folosită de Andreea Marin. Cum reușește „Zâna” să se mențină în formă

Dieta minune folosită de Andreea Marin. Cum reușește „Zâna” să se mențină în formă

GALERIE FOTO (6) Dieta minune folosită de Andreea Marin

Andreea Marin le-a dovedit fanilor săi că poți arăta minunat și la vârsta de 45 de ani. Prezentatoarea Tv are o carieră de succes, este o adevărată mamă și reușește să se mențină în formă chiar și la această vârstă. Cu toate că a avut numeroase perioade în viață când s-a confruntat cu kilogramele în plus, Andreea s-a ambiționat și a apelat la un stil de viață sănătos.

Dieta minune folosită de Andreea Marin. Cum reușește Zâna să se mențină în formă

Andreea Marin, în vârstă de 45 de ani a le-a dovedit urmăritorilor săi că poate să aibă o carieră de succes, să fie mamă și să aibă și un trup de invidiat. De-a lungul anilor, Andreea le-a demonstrat fanilor că poate să facă față la orice situație cu zâmbetul pe buze. Deși, de multe ori, Zâna nu a dus un stil de viață sănătos, având numeroase fluctuații de greutate. Ei bine, în prezent, aceasta este întrebată deseori ce dietă folosește.Acum ea este un exemplu pentru femeile de vârsta ei, și se pare că dieta ei este foarte echilibrată.

Andreea Marin a declarat că nu ate voie să consume prăjeli, sosuri sau fast-food-uri. Aceasta recunoaște că o astfel de schimbare în alimentație poate fi greu de aplicat la început, dar rezultatele sunt fenomenale.

Dieta pe care o ține Andreea Marin

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a declarat că la ora 7 este ultima masă pe zi. „Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de el ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de a ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des...”, a explicat aceasta într-o postare pe rețelele de socializare.

Mai mult, Andreea Marin a declarat că pe lângă dietă, aceasta face și mișcare. Prezentatoarea tv face gimnastică aproape în fiecare dimineață. „Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înţeleg viaţa fără mişcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simţi că scapi controlul să îţi permiţi şi excepţii, după care să nu uiţi să reechilibrezi balanţa”, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: