Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo e la 5 puncte de play-off! ”Câinii” au pierdut cu Botoșani

Dinamo e la 5 puncte de play-off! ”Câinii” au pierdut cu Botoșani

Dinamo e la 5 puncte de play-off

Dinamo e la 5 puncte de play-off. Botoșani a câștigat 1-0 meciul din etapa a 22-a, iar alb-roșii trăiesc un nou coșmar. Este al treilea an când Dinamo ratează play-off-ul.

FC Botoșani a reușit să câștige meciul cu un gol marcat în minutul 90, și este încă în cărți pentru locurile de play-off. Cele două echipe au luptat de la egal la egal în prima repriză. În partea secundă moldovenii au fost parcă mai motivați. Italianul, Riccardo Piscitelli a salvat-o pe Dinamo în repriza secundă cu două intervenții de senzație. Nu a mai reușit însă să apere șutul din interiorul careului de 16 metri al lui Cîmpanu, care a adus moldovenilor cele trei puncte de care aveau atâta nevoie. Dinamo este în cădere liberă după trei eșecuri consecutive.

Cîmpanu:”Un gol foarte eficient”

Alexandru Cîmpanu a intrat în minutul 89, și a marcat la prima atingere a balonului

”Un gol foarte eficient. Mă bucur că domnul Croitoru are încredere în mine și că mi-a dat șansa să joc. Mă bucur că echipa a câștigat și am marcat la prima atingere de balon. Mă bucur că am intrat și mi-am făcut treaba. Când vii la o echipă mare, îți dorești să progresezi”, a spus Cîmpanu, după meci, la Digi Sport.

De partea cealaltă, antrenorul lui Dinamo s-a resemnat.

”Este rău. Cred că am pierdut șansele pentru play-off, întotdeauna se întâmplă ceva, nu-mi dau seama ce ar putea să se întâmple. Trebuie să schimbăm ceva în echipa noastră, trebuie să avem jucători cu personalitate, cu caracter. Fiecare moment a fost dificil pentru mine, am muncit din greu. Trebuie să ținem capul sus și să muncim, e posibil să putem construi ceva aici. Nu e imposibil, dar e foarte greu. Facem greșeli mari și fără un jucător atât de important e greu”, a declarat Uhrin, la Digi Sport.

Botoșănenii se află pe locul 7, cu 30 de puncte, la 3 lungimi de ultimul loc care duce în play-off, în timp ce Dinamo e pe 8, la 5 puncte de play-off.

Citește și: Vecinii lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri despre familia starului!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: