Redactia.ro
Home » Monden » Dinu Iancu Sălăjanu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus! Anunțul a fost făcut chiar de el

Dinu Iancu Sălăjanu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus! Anunțul a fost făcut chiar de el

Dinu Iancu Sălăjanu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Dinu Iancu Sălăjanu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus! Anunțul a fost făcut chiar artist pe rețelele de socializare. 

Dinu Iancu Sălăjanu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Dinu Iancu Sălăjanu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară din România. Artistul a anunțat recent pe rețelele de socializare că a fost depistat cu noul coronavirus și că se află în izolare.

Dinu Iancu Sălăjanu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus! Potrivit postării sale de pe pagina de Facebook, Dinu Iancu Sălăjanu se află în izolare pentru o perioadă de 14 zile, iar partea bună este că boala nu l-a afectat foarte tare, având o formă ușoară de infectare. De asemenea, artistul se află sub tratament, fiind supravegheat de medicul său până ce următorul test anti-COVID-19 îi va ieși negativ, potrivit spynews.ro.

”Dragi sălăjeni, dragi români… În cursul zilei de astăzi am fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Mi-am luat toate măsurile de protecție igienico-sanitare recomandate de specialiști, însă, din nefericire, am contactat virusul. Îmi pare rău. Sunt în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile și urmez schema de tratament recomandată de medici. Am simptome ușoare, mă simt bine și vă promit că o să revin la muncă cu forțe proaspete. Totuși, este un moment plin de optimism pentru că s-a făcut primul pas spre eradicarea pandemiei. Vaccinarea anti-Covid19 a început în România, iar în zilele următoare vor ajunge și la noi în Sălaj primele doze de vaccin, destinate cadrelor medicale din prima linie”, a scris Dinu Iancu Sălăjanu pe pagina sa de Facebook.

Dinu Iancu Sălăjanu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus! Mai mult, cunoscutul interpet de muzică populară a ținut să le trasmită fanilor și un mesaj de bine, la sfârșit de an, în contextul sărbătorilor de iarnă. Mesajul vedetei a fost apreciat de toți cei care îi urmăresc activitatea din online, și au ținut să îi transmită înapoi gândurile bune și multă sănătate, căci acum are cea mai mare nevoie de ea.

”În speranța că ați avut un Crăciun liniștit alături de cei dragi vouă, vă doresc sărbători fericite în continuare și ca anul care vine să vă găsească pe toți sănătoși și optimiști!”, a mai adăugat artistul.

Dinu Iancu Sălăjanu este președintele Consiliului Județean Sălaj

Cântărețul este celebru pentru cântecele sale, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din România. Cu toate că are succes pe plan profesional, Dinu Iancu Sălăjan s-a înscris în PNL pe 9 martie 2020, iar în vara aceluiași an și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj, la alegerile locale 2020.

Artistul este și directorul casei de cultură din Zalău și directorul Ansamblului de cântece și dansuri „Porolisum”. Dinu Iancu Sălăjan este finul de căsătorie al celebrului Nicolae Furdui Iancu. Cei doi mari artiști au cântat împreună la numeroase concerte.

În județul Sălaj, candidatul PSD Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău, social democratul Dan Ghiurco, actualul primar al orașului Jibou,  independentul Septimiu Ţurcaş, susţinut de PNL, actualul primar al oraşului Şimleu Silvaniei, și-au prelungit mandatele pentru încă patru ani, după victoria de la alegerile locale 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: