Redactia.ro
Home » Știri » Diplomat jefuit pe stradă, într-un cartier de lux. Cu ce sumă de bani au fugit hoții

Diplomat jefuit pe stradă, într-un cartier de lux. Cu ce sumă de bani au fugit hoții

GALERIE FOTO (2) diplomat

Un diplomat din Ministerul de Externe (MAE) a fost jefuit joi seară pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Acesta susține că a fost atacat de trei persoane.

Cătălin Ghenea, căci despre el este vorba, este consului general al României la Miami, aflat în această perioadă în Bucureşti, pentru rezolvarea unor probleme. Diplomatul român a fost atacat pe stradă.

Bărbatul de 61 de ani susține că se plimba singur, iar, la un moment dat, trei indivizi l-au abordat și au început să-l îmbrâncească. Aceștia i-au cerut banii şi bunurile de valoare pe care le avea asupra sa.

Incidentul a avut loc joi seară, în jurul orei 18.30, pe o stradă din cartierul Dorobanți al Capitalei.

diplomat
foto: facebook /romanianassociation

Potrivit polițiștilor, imediat după aceste îmbrânceli, diplomatul a fost jefuit. Hoții i-au luat portofelul în care se aflau acte și 300 de lei și au plecat imediat după aceea, scrie digi24.ro.

Poliția caută trei bărbați

Consulul a sunat la 112 și a anunțat poliția, care a început o anchetă în acest caz. Poliţiştii sosiţi la intervenţie au început să colecteze imaginile de pe camerele de supraveghere aflate în zonă, în speranţa ca pot afla mai multe despre tâlhari.

„Ieri, în jurul orei 18.30 prin apel 112 un bărbat a sesizat faptul în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 1 a fost îmbrâncit de 3 persoane necunoscute, după care i-au sustras portofelul. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, iar polițiștii Capitalei continuă cercetările”, se arată în comunicatul remis de Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti pentru Libertatea.

Prejudiciul este în jur de 1.000 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: