Redactia.ro
Home » Știri » Directorul spitalului din Piatra Neamț, demis de ministrul Sănătății. Era în funcție de doar 5 zile

Directorul spitalului din Piatra Neamț, demis de ministrul Sănătății. Era în funcție de doar 5 zile

Piatra Neamț

Directorul interimar al Spitalului Judeţean Neamţ a fost demis joi seară, înainte de vizita ministrului Sănătăţii Netu Tătaru. Florin Apostoae conducea Spitalul din Piatra Neamț din 4 aprilie.

Anunţul privind revocarea a fost făcut chiar de Florin Apostoae. „Am primit joi seară ordinul de revocare de la minister. Având în vedere situaţia de urgenţă, probabil domnul ministru s-a gândit să pună un medic epidemiolog de la DSP”, a declarat medicul Florin Apostoae, vineri, la Antena 3.

Potrivit acestuia, în funcția de manager a fost numită Daniela Macroci, unul din medicii epidemiologi din cadrul DSP Neamț care au fost detașați zilele trecute la Spitalul Județean Suceava. Fost director al Spitalului din Târgu Neamţ, Apostoae a fost numit interimar la conducerea spitalului din Piatra Neamţ în 4 aprilie, după ce fostul manager, Toader Mocanu, a renunţat la post din motive de sănătate.

Nelu Tătaru, vizită la Spitalul din Piatra Neamț

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru va face vineri o vizită la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, în condiţiile în care în judeţul Neamţ se află pe poziţia a cincea la nivel naţional ca număr de îmbolnăviri cu coronavirus.

„Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii se va afla astăzi în judeţul Neamţ, acolo unde va verifica situaţia din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Ministrul Sănătăţii va discuta cu autorităţile administrative şi medicale locale, dar şi cu personalul medical din unitatea sanitară”, anunţă Ministerul Sănătăţii. Ministrul Sănătății Nelu Tătaru va fi însoţit de coordonatorul regional desemnat pentru gestionarea crizei de COVID 19 în Regiunea NE, Lucian Indrei.

Numărul de cazuri confirmate cu COVID-19, în județul Neamț, a ajuns, joi, la 202. Joi, conducerea Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț a anunțat că 30 de pacienți confirmați cu COVID-19 vor fi transferați la Iași. La acest moment, în spitalul din Piatra-Neamț sunt şapte medici de boli infecțioase, la care se mai adaugă doi medici pneumologi, detașați de la alte unități medicale din Neamț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: