Redactia.ro
Home » TV » Divorțul „a subțiat-o”! Anca Țurcașiu a slăbit vizibil din cauza separării de soțul său, medicul Cristian Georgescu

Divorțul „a subțiat-o”! Anca Țurcașiu a slăbit vizibil din cauza separării de soțul său, medicul Cristian Georgescu

GALERIE FOTO (2) Anca Țurcașiu revine pe micile ecrane

Divorțul dintre Anca Țurcașiu și soțul ei a lăsat cu gura căscată pe toată lumea, mai ales că cei doi nu arătau că au probleme în relație. Cei doi și-au spus adio după 22 de ani de căsnicie.

Cum arată Anca Țurcașiu după divorț

Anca Țurcașiu și medicul stomatolog Cristian Georgescu și-au luat la revedere după 22 de ani petrecuți împreună. Vestea a venit ca un trăsnet pentru toți apropiații lor, pentru că niciodată nu au arătat că au probleme în cuplu.

Vedeta a fost cea care a anunțat divorțul pe pagina ei oficială de Facebook, fără să dea vreo explicație despre motivul care a făcut-o să se separe de soțul ei, alături de care a petrecut ultimele două decenii din viață.

După vestea divorțului, Anca Țurcașiu a postat și primele imagini în mediul online, semn că este foarte bine după această separare. Este ocupată cu munca, zâmbitoare, pe scenă și încearcă să îl dea uitării pe cel cu care a împărțit totul în ultimii 20 de ani.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de relație

Anca Țurcașiu a postat o fotografie în care este îmbrăcată într-o ținută neagră din cap până în picioare, ce lasă să se vadă că are o siluetă impecabilă chiar și la cei 50 de ani ai săi.

„Din nou pe scenă! Azi. O nouă zi. Viața merge înainte!”, a scris vedeta în dreptul fotografiei.

Anca Țurcașiu pe scenă
Anca Țurcașiu pe scenă

Anca Țurcașiu a fost cea care a anunțat divorțul, printr-un mesaj în care arată că nu va răspunde presei despre motivul despărțirii.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu vă fi expusă niciodată!”, a spus vedeta pe pagina sa de Facebook pentru a anunța despărțirea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: