Redactia.ro
Home » Monden » Dj Harra, adoptată la doar câteva luni de la naștere. Artista a oferit detalii șocante despre copilăria sa

Dj Harra, adoptată la doar câteva luni de la naștere. Artista a oferit detalii șocante despre copilăria sa

Dj Harra, adoptată la doar câteva luni de la naștere.

Dj Harra, adoptată la doar câteva luni de la naștere. Este cunoscută în întreaga țară, dar puțini îi cunosc povestea de viață. Dj Harra a vorbit despre copilăria sa, mărturisind că a fost adoptată la doar câteva luni de la naștere.

Dj Harra, adoptată la doar câteva luni de la naștere. Artista a oferit detalii șocante despre copilăria sa

Dj Harra, adoptată la doar câteva luni de la naștere. Are mulți fani în România, dar și peste hotare, acolo unde îi distrează pe oameni cu muzica ei. Cu toate astea, puțini îi știu povestea de viață a artistei. Dj Harra, căci despre ea este vorba, a făcut declarații șocante despre copilăria sa. Artista a spus că a fost adoptată la doar câteva luni, dar niciodată nu a simțit lipsa celor care i-au dat viață. Dana Neacșu, pe numele său real, a vorbit în emisiunea Showbiz Report despre viața sa. Aceasta a explicat că părinții săi care au crescut-o i-au oferit cele mai bune condiții și au avut grijă de ea.

Mai mult, artista le este recunoascătoare părinților adoptivi pentru că au educat-o frumos, dar și pentru faptul că a fost adoptată, având în vedere că nu mulți copii au șansa de a fi adoptați. Vedeta a mărturisit că a merge deseori la orfelinate pentru a le face cadouri copiilor din centrele de plasament. „Ei s-au strădit și mi-au oferit în permanență cele mai bune condiții. N-am avut o copilărie nașpa. (…) Sunt mulți copii care nu sunt adoptați niciodată. Eu aveam abia câteva luni. Nu știu cum arată un orfelinat prin ochii mei. Știu pentru că mergem de Crăciun sau când am posibilitatea. Acum câțiva ani mai mergeam, făceam cadouri personal, dar nu pot să mă duc că mă afectează la nivel emoțional”, a spus Dj Harra la Antena Stars.

Dj Harra și-a cunoscut mama biologică

Artista a povestit că a aflat la vârsta de 10 ani că este adoptată, având un șoc puternic la nivel psihic. Dar trecerea timpului a ajutat-o să conștientizeze anumite lucuri și că părinții care au adoptat-o i-au oferit tot ce au avut mai bun. Potrivit acesteia, mama biologică a abandonat-o la maternitate, menționând că aceasta nu a intervenit niciodată în relația ei cu părinții adoptivi. „În momentul în care mi-am cunoscut mama biologică, mi-am dat seama că nicăieri nu îmi era mai bine decât cu ei. E foarte greu să fii undeva bine şi să te trezeşti deodată printre asistente.

Un lucru l-am respectat la mama mea biologică şi mă înclin în faţa ei pentru că niciodată nu a intervenit între mine şi părinţii mei. Când aflii că eşti adoptat, îţi creează un şoc psihic până creşti şi îţi dai seama că nicăieri nu ar fi fost mai bine şi că ei se numesc părinţi şi nu cei care te-au făcut„, declara Dj Harra în urmă cu mai mulți ani.

Mama adoptivă a artistei a făcut și ea declarații emoționante despre fiica sa adoptivă. „Avea nouă perfuzii puse în cap. Când ne-am dus să o luăm de la maternitate era aproape moartă. Când am luat-o, parcă venise un înger în casa noastră. M-am dus singură să o văd, am venit acasă foarte fericită. Am început demersurile să o înfiem. Era ca o păpuşă. Nu ne-a fost greu să o creştem’, a spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: