Redactia.ro
Home » Monden » Dj Harra și-a cunoscut mama biologică. Dezvăluirile emoționante făcute de artistă: „Am cunoscut-o pe doamna care m-a adus pe Pământ”

Dj Harra și-a cunoscut mama biologică. Dezvăluirile emoționante făcute de artistă: „Am cunoscut-o pe doamna care m-a adus pe Pământ”

Dj Harra și-a cunoscut mama biologică

Dj Harra și-a cunoscut mama biologică. Deși este cunoscută în showbiz-ul românesc, Dj Harra a fost discretă cu viața sa personală. Vedeta a declarat că a fost adoptată și a mărturisit ce viață a dus alături de cei care au înfiat-o. De asemenea, tânăra a declarat că și-a cunoscut mama biologică.

Dj Harra și-a cunoscut mama biologică. Dezvăluirile emoționante făcute de artistă: „Am cunoscut-o pe doamna care m-a adus pe Pământ”

Dj Harra, pe numele său real Dana Neacșu avea doar câteva luni când a mers în noua ei familie. Părinții adoptivi au primit-o cu brațele deschise, întotdeauna au încercat să îi ofere tot ce au avut mai bun. De curând, Dj Harra și-a cunoscut mama biologică, iar întâlnirea cu aceasta a marcat-o. Invitată în podcastul Roxanei Nemeș, Dj Harra a povestit cum a decurs cunoașterea cu cea care i-a dat viața.

“Am cunoscut-o pe doamna care Slavă Domnului m-a adus pe Pământ. Mi-am dorit asta. E o chestie așa, simt că se închide un cerc emoțional. Cumva, noi avem nevoie să știm de unde venim, în cazul în care nu știm. Simțim nevoia de apartenență, de grup de exemplu, de aceea nu putem trăi singuri. Suntem animale, trebuie să stăm în haită și eu am simțit această nevoie să am această părticică, să înțeleg ce s-a întâmplat atunci.”, a declarat artista.

Una dintre cele mai cunoscut DJ din România a vorbit deschis despre acest subiect. Vedeta a povestit cum a aflat că este adoptată și cum a reacționat. Spre deosebire de alte persoane, Dana nu a plâns și nu a avut o reacție șocantă, dar recunoaște că unele lucruri s-au schimbat în viața ei. “Am avut discuția cu ei cred că la 12-14 ani, în zona asta.Nu a fost nimic lacrimogen. M-a derutat un pic, pentru că e normal. Dar nu sufiecient încât să trântesc ușa, să fac dramă sau altceva. La un moment dat, descoperi. Gena rămân, nu se schimbă niciodată. (…) Surprinzător, când am cunoscut-o pe doamna care mi-a dat viață, cei din familia ei toți sunt medici și avocați, așa cum mă gândeam și eu să fiu. Modul de a merge pe stradă, modul de a vorbi, de a-ți asuma lucruri, sunt foarte multe asemănări pe care eu le-am remarcat, pentru că nu le mai văzusem niciodată. Când am văzut-o pe ea, eram curioasă să văd cum semănăm.”, a mai spus aceasta.

Dj Harra a fost abandonată după naștere

DJ Harra a fost abandonată la naștere de cea care i-a dat viață. Aceasta a fost părăsită în maternitate, iar timp de 3 luni a fost crescută de asistentele din Spitalul din Craiova. O verișoara a uneia dintre asistente a aflat de existenta ei și a decis să o adopte.

„În momentul în care mi-am cunoscut mama biologică, mi-am dat seama că nicăieri nu îmi era mai bine decât cu ei. E foarte greu să fii undeva bine şi să te trezeşti deodată printre asistente. Un lucru l-am respectat la mama mea biologică şi mă înclin în faţa ei pentru că niciodată nu a intervenit între mine şi părinţii mei. Când aflii că eşti adoptat, îţi creează un şoc psihic până creşti şi îţi dai seama că nicăieri nu ar fi fost mai bine şi că ei se numesc părinţi şi nu cei care te-au făcut”, spunea artista în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: