Redactia.ro
Home » Sport » Doctorul lui Michael Schumacher, despre starea de sănătate a pilotului

Doctorul lui Michael Schumacher, despre starea de sănătate a pilotului

Doctorul lui Michael Schumacher a vorbit pentru prima dată, după foarte mult timp, despre starea acestuia de sănătate. Se pare că sunt șanse din ce în ce mai mari să-și revină.

Doctorul lui Michael Schumacher, Jean-Francois Payen a decis să facă declarații în care a explicat exact ce se întâmplă cu fostul campion de Formula 1. Acesta a spus că germanul se simte din ce în ce mai bine. Acesta crede că există șanse reale ca pilotul să-și revină.

”Schumacher se află încă sub tratament, unul care poate dura până la 3 ani. Este un plan între un an și trei ani pentru regenerare. Îl vizitez constant și stau de vorbă cu familia lui despre progresul pe care îl face. Soția lui vede lucrurile foarte clar și face totul ca Michael să aibă cele mai bune condiții”, a spus Payen.

Până în acest moment, Michael Schumacher a fost operat de mai multe ori.

Michael Schumacher s-a accidentat în 2013

În 2013, Michael Schumacher a avut un accident pe părtia de ski. A suferit un traumatism cranian sever în urma căruia a rămas paralizat. Germanul a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, În august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit. Germanul are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

Citește și: CFR Cluj – Astra 2-0! Campioana revine pe primul loc

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: