Redactia.ro
Home » Știri » Doi ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu! Confesiunea emoționantă a tatălui său

Doi ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu! Confesiunea emoționantă a tatălui său

Se împlinesc doi ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu, adolescenta în vârstă de 15 ani, care a fost răpită, violată și bătută de criminalul Gheorghe Dincă. Autoritățile încă nu au aflat dacă fata este într-adevăr ucisă de monstrul din Caracal sau dacă trăiește. Tatăl tinerei este copleșit de durere și este convins că Alexandra este în viață.

Doi ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu! Confesiunea emoționantă a tatălui său

Alexandra Măceșanu a devenit unul dintre subiectele față de care autoritățile din țară par că dau din umeri. Nimeni nu a aflat, la doi ani de la răpirea ei, dacă adolescenta mai trăiește sau nu. Familia fetiței nu mai are liniște, iar sâmbătă a fost un protest al oamenilor care sunt solidari cu ei. În jur de 60 de persoane au manifestat pentru aflarea adevărului, pe treptele Primăriei Caracal.

Printre protestatari s-a aflat și Ion Măceșanu, tatăl minorei, care este de părere că fiica lui este în viață și traficată. Bărbatul învinovățește statul român, din cauză că nu a aflat adevărul încă. Spera ca cei responsabili să plătească.

„O mare durere, mai ales când vine seara și punem masa și scaunul ei este liber. Păcat că statul nu face nimic! Mare păcat! Nu doresc la nimeni să treacă o secundă, un minut, prin ce trecem noi acum. La nimeni nu doresc. Le mulțumesc celor care au venit, celor care organizează mitingul și celor de acasă care ne susțin. Nu s-a schimbat nimic. Nimic nu s-a schimbat, nimic. Îmi pare rău că trăiesc în România. Dumnezeu să-i pedepsească. Acești doi ani au fost foarte grei. Sufletul meu îmi spune că a fost traficată. Ce spun ei că e moartă, asta nu s-a dovedit”,a spus Ion Măceșanu, tatăl Alexandrei, potrivit Gândul.ro. 

Mesajul sfasietor pe care Alexandra Macesanu l-a transmis parintilor: "Da, mamă, eu sunt!" - Kanal D Romania

Foto: Alexandra Măceșanu cu familia

Asemeni soțului, nici mama Alexandrei nu crede că fiica este moartă. A avut chiar și un mesaj pentru copilul său:  „Eu vreau să-i transmit Alexandrei: Mami, să știi că noi nu vom renunța la tine, niciodată, indiferent ce s-ar întâmpla ne-am da și viața pentru tine”, a spus Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei.

Ce s-a mai întâmplat cu Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă este trimis de un an și jumătate în judecată de către DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte. În același dosar și martorul său ocular, Ştefan Risipiţeanu, e acuzat de viol. Încă nu s-a dat o sentință finală asupra celor doi, deoarece sunt multe persoane care trebuie audiate, potrivit avocaților familiei Măceșanu, dar și Melenecu, pentru că reamintim că Gheorghe Dincă a răpit-o și pe Luiza Melencu, care avea 18 ani, în urmă cu doi ani.

În ziua când a fost răpită, Alexandra Măceșanu s-a urcat, la ocazie, în mașina lui Gheorghe Dincă. Trebuia să se vadă cu prietenul ei, dar nu a mai ajuns la destinație, căci Gheorghe Dincă a dus-o la casa lui și, spune el, a ars-o. Probele nu dovedesc asta, încă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: