Redactia.ro
Home » Monden » Doliu în familia lui Petre Roman! Soția sa este îndurerată

Doliu în familia lui Petre Roman! Soția sa este îndurerată

Petre Roman și soția lui sunt în doliu! Silviei Chifiriuc i-a murit unul dintre verișori. Bărbatul a fost găsit fără suflare în locuința sa din satul Tudor Vladimirescu, comuna Avrămeni, județul Botoșani. 

Doliu în familia lui Petre Roman! Soția sa este îndurerată

Petre Roman și Silvia Chifiriuc sunt în doliu! Soția fostului premier al României a aflat că unul dintre verișorii ei a fost găsit mort în propria locuință. Bărbatul era de mai multe zile în această stare, iar o vecină a observat absența lui. S-a dus să-l viziteze și l-a găsit fără suflare, iar ulterior a alertat oamenii legii, informează wowbiz.ro.

De mai bine de o săptămâna verișorul Silviei Chifiriuc era decedat. Atunci când autoritățile au sosit la fața locului l-au găsit în stare degradantă. Era încuiat în casa din care venea un miros înțepător și se afla sub pat cu capul și cu fața în sus. De altfel, o parte din mâna stângă și piciorul drept erau mâncate de șobolani.

Verișorul soției lui Petre Romana a fost dus la IML pentru a i se face o necropsie, încât să se afle cauza decesului. Totodată, polițiștii au demarat o anchetă și au deschis un dosar pentru ucidere din culpă. „În cauză a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei să se dispună măsurile corespunzătoare”a transmis Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Silvia Chifiriuc, motivul pentru care Petre Roman a divorțat de Mioara Roman?

Silvia Chifiriuc și Petre Roman au stârnit controverse prin relația lor. S-a zvonit de-a lungul timpului că Petre Roman a părăsit-o pe Mioara Roman pentru Silvia. Însă, fostul premier neagă această informație.

Ce mare e fiul lui Petre Roman și al Silviei Chifiriuc! Petrus seamănă leit cu tatăl lui - IMPACT

”Nu. Asta nu e adevărat, dar pot spune că într-un fel mi-am pierdut mințile! M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia, nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine.Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele. Despre asta a fost vorba! În orice caz nu s-a pus problema să înlocuiesc pe cineva cu altcineva”, a afirmat Petre Roman în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai.

Mioara Roman despre divorțulde Petre Roman: „Copilul a fost șantaj!” - WOWBiz

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: