Redactia.ro
Home » Sport » Doliu în fotbalul românesc. A murit la doar 40 de ani

Doliu în fotbalul românesc. A murit la doar 40 de ani

Doliu în fotbalul românesc. A murit Sorin Pop

Fostul fotbalist Sorin Pop a murit la vârsta de 40 de ani, din cauza unui infarct. Ultima echipă la care a evoluat a fost Viitorul Oradea. Cel care i-a adus sfârșitul a fost un stop cardiac. Chiar dacă avea doar 40 de ani, fostul jucător de fotbal nu a putut face față și inima lui a cedat.

A făcut infarct pe teren în anul 2000

Inima lui era deja slăbită după ce acesta a mai suferit un infarct, în anul 2000. Drama a fost atunci la cote maxime, pentru că totul a avut loc pe terenul de fotbal. Pe 22 septembrie 2000, Sorin Pop a căzut secerat pe teren, în timpul unui meci. Atunci, intervenția rapidă a medicilor l-a salvat, dar, din păcate, cariera lui de fotbalist s-a încheiat pentru totdeauna, pentru că inima lui a devenit prea slăbită și și-ar fi pus viața în pericol dacă ar fi continuat să mai joace.

Oricât ar fi luptat, inima lui tot a cedat astăzi. Având în vedere vârsta lui, dacă nu ar mai fi existat acestepisod din trecut, acesta ar fi avut șanse mai mari de supraviețuire.

Cariera fotbalistică a lui Sorin Pop

Sorin Pop s-a născut în anul 1980 și a început să joace fotbal la CSS Târgu Mureș. Mai târziu, el a plecat la Viitorul Oradea, școala de fotbal privată înființată de Marcel Pușcaș, unde de altfel s-a făcut și remarcat.

Acesta a evoluat pe postul de fundaș stânga, iar abilitățile sale de fotbalist nu au trecut neobservate, deoarece Sorin Pop a fost recrutat pentru a participa la Balcaniada din Macedonia. Așadar, el a fost inclusiv internațional de juniori.

Totuși, cariera lui s-a frânt brusc, la doar 20 de ani, după acel incident care i-a schimbat viața pentru totdeauna: a făcut infarct pe teren și nu a mai avut voie să joace la nivel profesionist niciodată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: