Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea presei. Jurnalistul Ioan Todan a murit la vârsta de 76 de ani

Doliu în lumea presei. Jurnalistul Ioan Todan a murit la vârsta de 76 de ani

Doliu în lumea presei. Jurnalistul Ioan Todan a murit la vârsta de 76 de ani

Doliu în lumea presei. Jurnalistul Ioan Todan a murit la vârsta de 76 de ani. Fostul coordonator al Departamentului Sport al TVR, a decedat luni la vârsta de 76 de ani. Anunțul trist a fost făcut public de Dragoș Bocanaciu.

Doliu în lumea presei. Jurnalistul Ioan Todan a murit la vârsta de 76 de ani

Jurnalistul Ioan Todan a fost ani la rând comentator la meciurile de rugby, din Five și Six Nations, dar și la partidele primei reprezentantive. De asemenea, a fost vicepreședintele Comitetului SPort EBU și a ocupat și poziția de consilier al președintelui director general al TVR.

Îndrăgitul comentator sportiv s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani. ”Ioan Todan, fostul coordonator al Departamentului Sport din TVR, a incetat astazi din viata la varsta de 75 de ani. Fost comentator de rugby, a ocupat si functia de vicepresedinte al EBU”, anunță TVRSport, pe pagina de Facebook.

Regretatul comentator, împreună cu Cristian Țopescu și Emanuel Valeriu au înființat redacția Sport TVR unde a ocupat mai multe funcții printre care pe cele de secretar general de redacție, realizator, comentator și director.

Ioan Tudan a lucrat la Televiziunea Română din anul 1967.

Ioan Todan, fostul coordonator al Departamentului Sport din TVR, a incetat astazi din viata la varsta de 75 de ani. Fost…

Publicată de TVRSport pe Luni, 17 februarie 2020

Loading...