Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în televiziunea din România! Jurnalistul Valentin Gheorghiu a murit

Doliu în televiziunea din România! Jurnalistul Valentin Gheorghiu a murit

Doliu în televiziunea din România! Jurnalistul Valentin Gheorghiu a murit

Doliu în televiziunea din România! Jurnalistul Valentin Gheorghiu a murit. Valentin Gheorghiu a murit în urmă cu puțin timp. lâsând în urmă o fiică de 19 ani.

Doliu în televiziunea din România! Jurnalistul Valentin Gheorghiu a murit

Potrivit Fanatik.ro, jurnalistul Valentin Gheorghiu s-a stins din viață. Anunțul trist a venit din partea unui coleg de breaslă, pe Facebook. Prea tanar, Valentin Gheorghiu (Bursucu) a plecat dintre noi. Cuvintele sunt de prisos! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, este mesajul scris de Corneliu Matache.

Bursucu, așa cum îl știa toată lumea,lucra la Televiziunea Publică și era pasionat de motociclism și se urca de câte ori avea ocazia pe motocicletă și pleca spre munte.

Printre ultimele fotografii postate pe Facebook, jurnalistul a distribuit o fotografie cu prietenul său, un cățel, căruia i-a aniversat și ziua de naștere. Deocamdată nu se cunosc detalii despre moartea jurnalistului Valentin Gheorghiu.

„Eram cu tine în lift zilele trecute și cineva- nu mai știu cine – îți ura „Drum bun!” Nu prea am înțeles, tu nu prea pleci, am crezut că-n vreo vacanță întârziată. Bursucule, tu acolo te pregăteai să pleci?!!! Dacă știam, mă-ncuiam în lift cu tine! Spune-mi că toți mă mint!!!”, a scris o fostă colegă pe Facebook.

Un alt jurnalist a murit

Jurnalista Cristina Țopescu, a fost găsită moartă în urmă cu o săptămână în casa sa din Tunari, după ce o prietenă a sunat la 112 pentru a anunța că aceasta nu a mai fost văzută de trei săptămâni.

Medicii speciliști au descoperit că prezentatoarea tv a murit în preajma Revelionului. Lângă trupul neînsuflețit al jurnalistei, autoritățile au găsit și doi câini fără viață. Aceasta a fost incinerată, după cum vedeta și-a dorit. Cristina Țopescu nu era căsătorită și nu avea copii.

Citeste si:Drama unei familii s-a transformat într-o nouă șansă pentru cinci copii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini