Redactia.ro
Home » Știri » Doliu la nivel internațional! A încetat din viață un sportiv de mare renume, pe care toți îl plâng: „O adevărată legendă!”

Doliu la nivel internațional! A încetat din viață un sportiv de mare renume, pe care toți îl plâng: „O adevărată legendă!”

GALERIE FOTO (3) Doliu la nivel internațional! A încetat din viață un sportiv de mare renume

Lumea internațională a sportului este îndoliată, după ce unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume a plecat dintre noi în mod fulgerător. A avut un aport important în domeniu și a lăsat în urmă un palmares bogat. Toți cei care l-au cunoscut și iubit pentru talentul său sunt în stare de șoc de la aflarea veștii.

Doliu la nivel internațional! A murit marele rugbist Tony „Charlie” Faulkner

Este doliu în lumea sportului internațional, după ce marele rugbist Tony „Charlie” Faulkner a plecat din această lume. Fosta legendă din Pontypool avea 81 de ani și a bifat victorii impresionante de-a lungul vieții. A lăsat în urmă o mulțime de reușite în domeniul de activitate, dar a venit momentul ca cei care îl iubesc să își ia rămas-bun.

Anunțul trist al morții a fost făcut chiar de echipa sa de suflet, Pontypool RFC, care a transmis un mesaj emoționant în amintirea memorabilului fundaș. Colegii de breaslă au rămas înmărmuriți la aflarea veștii, pe care au primit-o cu greu. Tony Faulkner fost un jucător de excepție, dar și un prieten pe cinste, așa cum mărturisesc apropiații.

„Charlie a fost un personaj foarte iubit și o parte importantă din istoria Pontypool RFC. Va fi foarte regretat de toți cei care l-au cunoscut. Toată lumea de la Pontypool RFC transmite cele mai profunde condoleanțe și sincere condoleanțe familiei lui Charlie în aceste momente foarte dificile”, a declarat clubul pe Twitter.

Cunoscuții aduc un ultim omagiu campionului

Vestea morții lui Tony „Charlie” Faulkner a venit ca un fulger pentru toți. Apropiații au ales să lase un mesaj de adio celui mai iubit rugbist al vremurilor, care ne-a părăsit la o vârstă memorabilă. În ultima vreme dispăruse complet din atenția publicului, dar prietenii nu se așteptau la o asemenea tragedie.

„A fost o adevărată legendă la clubul nostru și în rugby-ul galez, dar și un gentleman absolut. Un tip cu adevărat drăguț, pe care toată lumea îl iubea și despre care vorbea frumos”, a declarat Președintele Pontypool, Pete Jeffreys, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa bunului său prieten.

După ce s-a retras, Faulkner a continuat să aibă roluri de antrenor la Newport, Cardiff, Caerphilly și St Peter’s. Nu a putut sta departe de marea sa pasiune și le-a împărtășit și altora din priceperea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: