Redactia.ro
Home » Sport » Donald Trump, în conflict cu LeBron James

Donald Trump, în conflict cu LeBron James

donald trump, LeBron James, NBA

Donald Trump i-a criticat pe baschetbaliștii de la Los Angeles Lakers, după ce echipa a devenit campioana NBA în acest sezon.

Los Angeles Lakers a câștigat al șaptelea titlu de campioană, în NBA. În finală i-au învins pe cei de la Miami. După meci, președintele Statelor Unite a avut un mesaj pentru echipa lui LeBron James.

„Cifrele de audiență pentru finala NBA au scăzut cu aproape 70. Poate s-au uitat cei din China la meci, deși mă îndoiesc. Interes zero”, a fost comentariul șefului de la Casa Albă.


Cei doi sunt în conflict de ceva vreme, după ce baschetbalistul l-a criticat în repetate rânduri. În ultima vreme, LeBron James a susținut mișcarea Black Lives Matter, și a îngenunchiat mereu înaintea partidelor. În plus i-a îndemnat pe toți cetățenii să meargă la vot.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

We missed you, Larry 🏆

O postare distribuită de Los Angeles Lakers (@lakers) pe

LeBron James, MVP-ul finalei

LeBron James a fost cel mai bun jucător din acest sezon de NBA. A fost ales MVP –ul finalei, după ce a făcut un ”triple-double” (28 puncte, 14 recuperări, 10 pase decisive), al 28-lea din carieră. Pentru baschetbalist este al patrulea titlu de campion câștigat, după ce a luat cu cei de la Miami Heat, două în 2012 și 2013 și cu Cleveland Cavaliers în 2016.

Rezultatele finalei:

LA Lakers – Miami Heat 116-98
LA Lakers – Miami Heat 124-114
Miami Heat – LA Lakers 115-104
LA Lakers – Miami Heat 102-96
Miami Heat – LA Lakers 111-108

Loading...