Redactia.ro
Home » Sport » Top inedit! Cine este cel mai rentabil sportiv

Top inedit! Cine este cel mai rentabil sportiv

Bianca Andreescu, COVID-19, WTA

Aproape toți sportivii câștigă bani frumoși din reclame pentru diferite produse postate pe conturile de socializare, mai ales pe instagram. Societatea Nielsen Sports a aflat ce sportiv este pe primul loc în topul încasărilor.

Așa cum era de așteptat, dintr-un asemenea top nu puteau lipsi Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau LeBron James. Poate surprinzător pentru unii, jucătoarea de tenis cu origini românești care reprezintă Canada, Bianca Andreescu este și ea prezentă în top, cei mai rentabili sportivi. Studiul a cuprins 21 de discipline sportive și 6000 de subiecți. Au fost analizate amplitudinea, relevanţa, rezonanţa şi randamentul economic.

Messi, locul 1 în top!

Nu este surprinzător că primul în top este jucătorul celor de la Barcelona, Leo Messi. Acesta are o grămadă de oameni care se ocupă de promovare și a ajuns să câștige o adevărată avere. Argentinianul are 167 de milioane de urmăritori pe Instagram. Numărul fanilor de pe pagina sa este în creștere cu 27% în ultimul an cu 37% pentru postările sponsorizate. În topul făcut de Nielsen Sports, Messi a adunat 115 puncte. Locul doi este ocupat de rivalul său, Cristiano Ronaldo. Acesta a adunat 113 puncte. Urmează starul din NBA, baschetbalistul LeBron James cu 110 puncte. Nici cricketul nu a fost uitat. Indianul Virat Kohli are destui urmăritori pentru a ajunge pe locul 4. Ceea ce este însă surprinzător este faptul că Bianca Andreescu aproape că i-a luat fața lui Neymar. Aceștia sunt la egalitate de puncte, 107.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: