Redactia.ro
Home » Monden » Dorian Popa, „faultat” de un mare jucător de la FCSB. Artistul a rămas șocat!

Dorian Popa, „faultat” de un mare jucător de la FCSB. Artistul a rămas șocat!

GALERIE FOTO (3) Dorian Popa, faultat de un mare jucător de la FCSB

Dorian Popa, „faultat” de un mare jucător de la FCSB. Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, având mii de urmăritori pe rețelele de socializare. Dorian Popa a devenit cunoscut în urma serialului Pariu cu viața, devenind un artist extrem de iubit. Recent, vedeta a povestit o scenă absolut incredibilă. Dorian Popa a dorit să facă o poză cu un fotbalist de la FCSB, dar a rămas șocat de răspunsul jucătorului.

Dorian Popa, „faultat” de un mare jucător de la FCSB. Artistul a rămas șocat!

Dorian Popa, „faultat” de un mare jucător de la FCSB. Dorian Popa nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artistul a reușit să-i cucerească pe tinerii români cu talentul său, dovada fiind faptul că are mii de urmăritori pe rețelele de socializare. Invitat de Andrei Dumitru în emisiunea sa online, Dorian Popa a povestit o întâmplare care l-a șocat. Artistul a povestit că în urmă cu șase ani a mers împreună cu prietena lui la un meci cu FCSB, acesta fiind stelist de mic copil. Deși nu era extrem de cunoscut la acea vreme, Dorian a obținut bilete la VIP, unde stăteau și unii jucători.

Artistul a profitat de ocazie și a vrut să facă poză cu un jucător de la FCSB, al cărui nume a preferat să nu-l spună, dar acesta l-a refuzat într-un mod șocant. „Eu eram stelist, dar mi-am luat o ţeapă urâtă. Fiind prieten cu Mihai Stoica şi cu mai mulţi din anturajul celor de la FCSB, m-am dus la un meci. Am luat bilete la VIP, unde stăteau familiile jucătorilor sau chiar unii jucători. Am stat, ne-am uitat la meci, foarte frumos. Şi m-am dus să fac o poză cu un jucător, nu mai ţin minte cum îl chema, dar e bine că nu mai ţin minte cine era. Lângă el, era şi Latovlevici.Iubita mea, care era lângă mine, era mai pasionată de fotbal. Şi ce crezi tu că-mi spune acest domn fotbalist? «Hai, mă, pleacă de aici că nu am timp». Şi eu voiam doar să fac o poză cu el. Apoi, a mai venit un copilaş de 9-10 ani şi i-a spus la fel: «Hai, mă, pleacă! Nu vezi că mă uit la meci?». Pe de altă parte, Latovlevici a făcut poză cu mine, e un dulce”, a spus Dorian Popa.

Ce studii are Dorian Popa

Cu siguranță, expresia “Hâț, Johnule!” este cea pe care toată lumea o asociează cu Dorian Popa. Deși a devenit cunoscut pentru calitatea de actor sau cântăreț, Dorian are la bază studii total diferite. Dincolo de cariera sa muzicală și de aparițiile la diferite producții TV, Dorian nu a renunțat la educație.

Acesta a terminat liceul și a absolvit facultatea din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Primul său contact cu lumea mondenă a avut loc odată cu serialul “Pariu cu Viața”. Atunci, Dorian și colegii săi din trupa Lala Band, au devenit celebri. Dorian a jucat alături de Alina Eremia, Sore, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. După experiența acestui serial, Dorian a jucat în seriale precum “O nouă viață”, “Sacrificiul”, dar și în filmul “Un altfel de Crăciun 5 Gang“.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: